En inspirerende start

IMG_7821Det har vært en inspirerende start på det nye året, med to suksessfulle YOGAHELGER på vakre Finse 1222 i januar. Det er fantastisk å oppleve hva en slik helg gjør med deltagerne, skuldrene som senker seg, øyne og ansikt som skinner i glede over en tilbake funnet indre ro. Dette inspirere meg til å skape flere langsomme opplevelser. I januar gjennomførte jeg også en ny milepæl, og jeg er super stolt over nå å være godkjent med 500 timers yoga utdannelse (RYT 500) av Yoga Alliance. Jeg er evig takknemlig for alle som har støttet meg på min reise, ved å delta på mine kurs og yogahelger, som har heiet meg fram, og sist men ikke minst min familie som har måtte klarer seg uten meg alle ukene når jeg har vært på videreutdanning. Jeg kunne ikke klart dette uten noen av dere. Jeg er nå fylt opp med ny energi, ny inspirasjon og gleder meg til å skape flere langsomme øyeblikk og myke opplevelser, og håper å treffe deg på min vei.

les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *