Invitasjon til en myk flyt

Når jeg praktiserer yoga hjemme bruker jeg ofte musikk til min egen praksis. Jeg opplever at musikken inviterer meg til en myk flyt, hvor jeg beveger meg fritt i rytmen til musikken. Det gjør så uendelig godt og jeg holder på til jeg føler jeg har fått strukket, tøyd og landet i kontakt med meg selv. Noen ganger inkluderer jeg en liten dans, andre ganger tar jeg utgangspunkt i solhilsen, alt etter lyst og behov. Her er ingen regler, ingen forventning, bare et ønske om bevegelse, og å komme i kontakt.

Jeg har laget en liste på Spotify som jeg bruker og jeg deler den gjerne med deg her. Kanskje du også kan bli inspirert til en myk flyt? Prøv da vel, rydd litt plass på gulvet og inviter deg selv til fri bevegelse.  Kjenn på energiene som strømmer tilbake i kroppen, føl varmen, føl pusten, føl livet som er i bevegelse. Kjenn hvor deilig det er å være.

Mindful flow Juicyful

les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *