YOGATERAPI – indre visdoms coaching

fullsizerender-kopiJeg mottok i høst denne fantastiske REFERANSEN fra Anne som har gått på YOGATERAPI hos meg denne høsten.

«Jeg har lenge hatt en travel hverdag, og kroppen har i perioder sagt i fra med typiske stress relaterte plager, som nakke- og ryggplager, i tillegg til denne mangel på kontroll-følelsen av at hodet/ ”harddisken” er full. De siste ukene har jeg hatt faste en til en timer med Vibekke i Juicyful. Det er blitt ukens høydepunkt, fordi jeg lærer så utrolig mye. Om meg selv, om mestringsstrategier og jeg har startet prosessen med en større aksept for både det som er godt og det som er vondt i livet.  I tillegg får jeg hjemmelekser; både yoga- og meditasjonsøvelser tilpasset meg selv. Dette har vært og er en super investering, og pengene jeg bruker på dette sparer jeg inn ved at jeg nå slipper å gå til behandling for mine nakke- og ryggplager.

Og kanskje det aller beste, jeg har fått frigitt mer tid til det jeg ønsker å bruke tiden på! Men jeg er langt fra utlært. Jeg vil fortsette med å praktisere dette jeg har lært, og skulle jeg merke tendens til å spore av, eller merke at en ”lyspære har gått”, vil jeg bestille time til ”service” igjen hos Vibekke i Juicyful.» – hilsen fra Anne

I yogaterapi bruker vi en kombinasjon av yoga, mindfulness og coaching for å komme i kontakt med sansene, til å åpne hjerte og sinn og skape et rom hvor du kan finne fram til hva som er sant for deg og ditt liv.

Kanskje sliter du med søvn og trenger å løse opp i gamle spenninger som har satt seg i kroppen din? Kanskje du opplever å leve livet på autopilot og at hverdagens stress har tatt fra deg livsglede og overskudd? Jeg kan tilby deg yogaterapi som er tilpasset ditt behov, og tilbyr blant annet:
  • Yogaterapi for bedre søvn
  • Yogaterapi mot depresjon og stress
  • Yogaterapi for større livsglede
  • Yogaterapi for bedre helse

les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *