27.09 - 28.09
kl. 18:00 - 17:00
3900,-

FÅ PLASSER / Yogahelg på Herdla

Biologen Herdla

«The success of Yoga does not lie in the ability to perform postures, but in how it positively changes the way we live our life and our relationships.» , T.K.V. Desikachar

Vi gjentar suksessen ifra januar og vender i  september tilbake for en korthelg fra fredag til lørdag på vakre Biologen.

I dagens verden blir vi overstimulert av informasjon og relasjon, gjerne digital. Informasjonen kommer til oss ifra alle kanaler, og dette kan lett forårsake at vi mister relasjonen til oss selv. Vi blir passive innholds mottakere og tilskuere i vårt eget liv, framfor innholds skapere, hvor vi har en aktiv rolle og skaper det livet som vi selv ønsker. Dersom vi opplever livet fra tilskuerplassen er det kanskje tid for å lese bruksanvisningen igjen? Da kan det være nyttig å sette av tid og rom for å rekalibrere, for slik å finne tilbake til en klokere kontakt med oss selv. Denne helgen tilbyr deg en målrettet pause. Kom og bli med dersom du har behov for tiltenkt hvile og restitusjon, slik at du kan finne tilbake til det som er viktig i ditt liv.

Hvordan kan yoga bli en praksis sjelen din har lengtet etter?

Denne helgen vil vi sammen undersøke hvordan vi kan bruke yoga og meditasjon som en praksis som nærer vår helhetlige kropp. Kroppen vår har en tydelig tale, men det krever at vi evner å lytte og er åpen for den indre klangen. Det er en viktig kompetanse det å kunne sanse seg selv. Når vi sanser vår kropp er vi i væremodus. Når vi tenker på, sammenligner, analyserer og vurdere vår kropp er vi i gjøremodus. I dette skiftet ligger det en stor visdom, og dette er veien tilbake i kontakt med vår indre klang. Resultatet kan være at vi finner tilbake til en større balanse i vårt eget liv.

Hva kan du forvente deg?

 • Mindfulness meditasjon. En praksis som kan hjelpe deg å få et klokere forhold til dine tanker
 • Yin yoga. En praksis som er perfekt for å øve på å lytte til og sanse din kropp.
 • Yorba – guidede øvelser som frigjør blokkerte energier
 • Sjøbad – en mulighet for å kjenne på naturens kontraster, hvor vi opplever livet litt sterkere ( det er frivillig om du vil bli med på sjøbad eller om du vil delta i heiagjengen)

Program for din yogahelg:

Fredag 27. september

 • 15:00 Du kan sjekke inn på ditt rom ifra kl 15:00
 • 17:45 – 19:30 Velkomst sirkel og en mykgjørende yin time +  Yoga Nidra
 • 20:00 Vi samles til en smakfull middag

Lørdag 28. september

 • Morgenbad for de morgenfriske ( vi enes om et tidspunkt for en frisk morgen dukkert)
 • Frokost fra kl 08:00
 • 10:00 – 11:30 Morgen meditasjon + myk yoga
 • Egentid
 • 13:00 Utsjekk fra rommet
 • 13:15 felles lunsj
 • 14:45 – 17:00  Mindfulness meditasjon + yorba + yin yoga + refleksjon

Har du lyst å bli med på yogahelg og oppleve et inkluderende og trygt fellesskap?

 • PÅMELDING sender du til info@juicyful.no
 • Du får EARLY bird pris 3900,- (dobbeltrom)/ 4400,- (enerom) når jeg mottar din påmelding FØR 15. juni. Prisen vil stige med kr 1000,- etter denne datoen.

Denne helgen har vi god tid på å erfare hvordan de ulike praksisene påvirker vår kropp. Helgen er perfekt for deg som drømmer om å være med på en lengre yoga retreat, men som ikke helt har fått det til ennå. Det er også en helg for deg som ønsker å lære hvordan du kan bruke yoga og meditasjon som en livspraksis, som kan bidra til at du får bedre balanse i din hverdag.

Jeg ønsker deg varmt velkommen til en inspirerede yogahelg og en målrettet pause – Vibekke

 

 

14.08 - 18.08
kl. 17:00 - 15:00
6400,-

FÅ PLASSER / JORDNÆRT – en retreat for deg som vil tettere på naturen

Ljosanbotn

Jordnært – en retreat for deg som vil tettere på naturen

«Wildlife and the Wild woman are both endangered species» – Clarissa Pinkola Estes

Jeg tror de fleste av oss til tider kjenner på behovet for å verne om det ville og det frie, løfte det fram og opp i vår Jordnært - påkobling på naturen
bevissthet, og gi det større plass i vårt liv.

Dette er grunnen for at jeg har skapt JORDNÆRT, og ønsker å invitere deg med til vakre Ljosanbotn. Dette er vårt familiested og min friplass. Når jeg oppholder meg her opplever jeg trærne litt nærmere og fargene litt sterkere.

Naturen her er helt enkelt magisk. Vi bor i en moderne hytte, rammet inn av vestlandske fjell og den vakreste elven. Naturen vil være vår arena denne helgen, og vi ønsker å bruke så mye tid utendørs som mulig.

Dette er en retreat for deg som drømmer om å tilbringe mer tid i naturen, og som kjenner på lengselen mot flere ekte naturopplevelser. Dette er også for deg som har kjent på savnet av flere gode fellesskap og verdien av å løfte opp de nære ting.

På vakre Ljosanbotn vil naturen være vår ramme for vår yoga og mindfulness praksis. Her vil vi dra på vandring og bade i friskt elvevann. Her vil du få erfare naturens påkobling, hvor der er samklang mellom deg selv og moder jord. Her kan du fordype deg i nærvær, samvær og styrke den feminine kraften, hvor valg baseres på indre livs verdier framfor det materielle. Her vil du oppleve ekte tilstedeværelse, når fuglene oppleves tettere på, når været føles sterkere, og stillheten mer erobrende. Her vil du garantert bli beveget, berørt og inspirert.

VEGETARKURS

Her vil du våkne til lyden av natur og duften av nybakt brød. Vi har ingen kokk med oss denne uken, og vi står selv for matlaging. Her får du anledning til også å bli inspirert og kanskje lære deg å spise litt grønnere. Jeg setter opp en spennende meny og i løpet av uken får du smake deg gjennom flere smakfulle vegetar retter.

HVEM PASSER JORDNÆRT FOR?

Dette er en liten, intim retreat, med kun plass til 5 deltagere. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga eller mindfulness for å delta. Vi har vår felles oppstart onsdag 14. august kl 18:00, men du er velkommen til å ankomme i hytta ifra kl 16.

Dette er en plass hvor det er lagt opp til at man kommer tett på både naturen og hverandre. Det betyr at de fleste må dele soverom. Dersom du har lyst å tilbringe natten ute under stjernene i hengekøye vil vi legge tilrette for det.

 • For deg som ønsker å lære hvordan du kan bruke yoga og mindfulness som en livspraksis
 • For deg som lengter etter og vil fylle livet med de nære ting
 • For deg som ønsker å erfare naturen tettere på og styrke opplevelsen av å bare være
 • For deg som ønsker å lære deg verktøy du kan lene deg mot når det stormer i deg og rundt deg
 • For deg som ønsker å lære en praksis som gir næring til kropp, sinn og sjel

Vandring i vakkert landskapLYST Å TILBRINGE NATTEN I HENGEKØYE

Dette er en plass hvor det er lagt opp til at man kommer tett på naturen og hverandre. Om været er på vår side kan jeg anbefale å tilbringe natten i hengekøye.
Din investering for jordnært og dager med naturlig ro er:

JORDNÆRT: 6400,- for påmelding før 20. juli ( etter denne datoen stiger prisen til 7200,-). For påmeldinger mottatt før 20. juli har du 14 dagers angrerett.

 

Jordnært inkluderer :

 • mindfulness
 • yoga & naturopplevelser
 • Yorba
 • vandretur, jeg viser deg en av mine favoritt turer
 • vegetar kurs og smaksrik mat
 • 4 døgns losji tett på naturen
 • bålstunder ( om været tillater)

Prisen inkluderer ikke transport til og fra Ljosanbotn. Lokaltog kan anbefales. Hytten er lokalisert 5 min gangavstand til togstasjonen. Det er også mulig å ankomme med bil. Hytten ligger 8 minutters gange fra parkering.

Ønsker du å komme tettere på naturen ?

 • For å reservere din plass til Jordnært sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no
 • Ved påmelding får du tilsendt mer info om reisen til Ljosanbotn, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

«Velkommen tilbake til naturen, tilbake til våre røtter, til det innerste i oss, våre ekte selv. Velkommen til lang, ineffektiv, lykkelig, lat rusle-rundtdagdriver virksomhet» – tekst inspirert av Brenda Ueland.

Varmt velkommen til JORDNÆRT, til dager hvor du er påkoblet deg selv og moder jord

– Vibekke