05.11 - 11.12
kl. -
1100,-

YOGAKURS – rolig yoga

ROLIG YOGA – en rolig og meditativ form for yoga hvor øvelsene utføres langsomt og med stor oppmerksomhet. I dette kurset ønsker vi å invitere kroppen til å løse opp i spenninger i hofter, skuldre og rygg, samtidig som vi styrker kroppens kjernemuskulatur. Vi styrker også det oppmerksomme nærværet og øver oss på å bli flinkere til å lytte, og bli bevisst signaler fra vår helhetlige kropp. Dette kurset passer for alle og krever ingen forkunnskap.

Det blir 2 kurs denne senhøsten, og begge kursene varer i 6 uker.

 • Mandag 19:00 – 20:15 Straume Terapisenter
  • Oppstart 05. nov. – 10. des.
 • Tirsdag 10:00 – 11:15 Alvøen Lokalforening
  • Oppstart 06. nov. – 11. des.

Du kan melde deg på kurs hos meg via VIPPS, hvor du finner Juicyful med # 139648, eller du kan sende din påmelding til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1100,- til konto 9722 50 70133.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you» –

Velkommen til en dyp pust på matten – Vibekke

22.11
kl. 19:15 - 21:30
450,-

WORKSHOP Kunsten å hvile

Pure Hot Yoga / Yogaloftet Fana

Workshop: Kunsten å hvile
«Det jeg er bevisst – kan jeg gjøre noe med, det jeg ikke er bevisst – gjør noe med meg», Brown
Selv noe så enkelt som å slappe av og hvile kan være frustrerende vanskelig hvis du ikke er i kontakt med kroppen din.
I en travel hverdag har vi ofte en tendens til å plassere spenninger i spesielle muskelgrupper; som for eksempel i skuldrene, i kjeven og i hofter. For å frigjøre disse spenningene må du først bli klar over at de er der, du må føle spenningene. Du må også vite hvordan du skal slå av autopiloten. Dette innebærer blant annet å skanne igjennom kroppen med et fokusert sinn, og bli bevisst sensasjonene som kommer fra musklene, avtrykkene fra livet du lever. Først når du er dette bevisst kan du gi beskjed til musklene om å gi slipp på spenningene, og invitere pusten til fri bevegelse.
Bli med på en inspirerende workshop hos PURE HOT YOGA eller på Yogaloftet Fana som inviterer deg til å bli nærværende i eget liv og. Dette er en workshop for deg som ønsker å erfare dyp hvile, og lære verktøy som roer ned i både kropp og sinn. Vi bruker øvelser fra restorative yoga, yoga nidra og mindfulness.
Jeg tilbyr to identiske workshops på følgende dato:
 • torsdag 22. november fra kl 19:15 – 21:30 PÅMELDING
 • torsdag 06. desember fra kl 19:15 – 21:30 PÅMELDING
 • tirsdag  11. desember fra kl 19:15 – 21:30 PÅMELDING

PURE HOT YOGA er et vakkert, lunt yogastudio og holder til i Eidsvåg Fabrikker i Eidsvågbakken 1. Fint om du møter kl 18:45 slik at du får tid til å lande og nyte en kopp te før vi starter. Kom i behagelige og løse klær. Påmelding gjør du direkte til PURE HOT YOGA eller til Yogaloftet i Fana.

Dette er en workshop som passer for absolutt alle og her kreves ingen forkunnskap. Vi ser fram til å samle deg som er gammel, ung, stiv, myk, mann, kvinne, erfaren og uerfaren til dype pust, mykhet og god avspenning på matten denne kvelden.
11.01 - 13.01
kl. 19:00 - 12:00
4700,-

Yogahelg på Mjølfjell

Mjølfjell Ungdomsherberge

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Mjølfjell har fått en stor plass i mitt hjerte, og derfor har jeg veldig lyst å dele den med deg. Vi drar til sjarmerende Mjølfjell Ungdomsherberge hvor vi starter året med mykhet, ro og nærende ayurvedisk mat med kokken Mira Beckstrøm fra dyktige Food Studio. Ayurveda er en indisk helse filosofi og betyr ”læren om livet”. Ifølge denne filosofien er maten vi spiser helt essensiell for å opprettholde balanse og harmoni i livet. Dette er en helg hvor du vil få næring fra innerst til ytterst, og en mulighet for å erfare stillhet, tilstedeværelse og balanse i egen kropp. Denne erfaringen tar du med deg hjem som en guide til å velge det som gjør deg godt, inn i din hverdag. Helgen passer for alle, enten du er ny til yoga eller har praktisert yoga fra før.

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:15 Vi møtes til en myk yoga
20:15 – 20:45 Meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig middag tilberedt med kjærlighet
Lørdag
8:30 – 10:00 Vi hilser en ny dag velkommen med mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid
15:30 – 17:30 Yoga
19:00 Vi samles til en nydelig middag

Søndag

8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Mindful flow

Din investering er kr 4700,- ved påmelding og innbetaling av depositum innen  01. november. Denne prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag, frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 500 ekstra. Har du hytte i område og ønsker å være med oss denne helgen? Send oss en mail så ordner vi en plass til deg.

Vi ANBEFALER at du tar med deg:
 • Yogamatte
 • Pledd til meditasjon og yoga
 • Sitteunderlag til meditasjon ute
 • Lune ullstrømper
 • Et åpent og nysgjerrig sinn
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • For å reservere din plass betaler du inn depositum på kr 1900,- ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Mjølfjell».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 22. desember.
Velkommen til et vakkert vintereventyr – Vibekke
04.01 - 06.01
kl. 19:00 - 12:00
4900,-

Yogahelg på Finse, FULLT

Finse 1222

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Har du lyst å bli med oss på en unik reise og et vakkert vintereventyr? I januar er det er full vinter på Finse når vi kommer opp til snøen og det flotte vinter lyset. Dette åpner opp for magiske øyeblikk både inne på yoga matten og ute i det snødekte landskapet. Yogahelgen på Finse er den beste starten på et nytt år. Her får du mulighet til å erfare det som gjør deg godt, slik at du kan la dette være en guide til gode valg inn i det nye året. Denne helgen er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga med en skitur i høyfjellet, alternativ kan skiene byttes ut med strikketøy eller en god bok. Helgen passer for alle, enten du er ny til yoga eller har praktisert yoga fra før.

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:15 Vi møtes i Jøkulsalen til en myk yoga flyt
20:15 – 20:45 Meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig kortreist middag
Lørdag
8:30 – 10:00 Vi hilser en ny dag velkommen med mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid, og for de som ønsker har vi YOGALEK i snøen fra ca 11:30 – 12:00
15:30 – 17:30 Yoga med Kristin
17:30 – 19:00 Badestampen
19:00 Vi samles til en nydelig, treretters middag

Søndag

8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Mindful flow

Din investering er kr 4900,- ved påmelding og innbetaling av depositum innen  01. november. Denne prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag fra Finse 1222 sitt fantastiske kjøkken, herlig frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 700 ekstra.

Vi ANBEFALER at du tar med deg:
 • Yogamatte
 • Pledd til meditasjon og yoga
 • Sitteunderlag til meditasjon ute
 • Lune ullstrømper
 • Et åpent og nysgjerrig sinn
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • For å reservere din plass betaler du inn et depositum på kr 1900,- ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Finse».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 15. desember.
Velkommen til et vakkert vintereventyr – Vibekke & Kristin
25.05 - 01.06
kl. -
fra 12 800,-

Yoga & fottur Mallorca, FÅ PLASSER

Pollensa, Mallorca

Yoga og fottur på MallorcaÅrets yoga retreat med fottur var en stor suksess og nå har du muligheter for å bli med på drømmereisen til Mallorca i 2019.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana, en unik vakker nasjonal park som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. februar

Ukespakke i dobbeltrom: 12 800,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 15 800,- NOK

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, transport tur – retur Palma flyplass.

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yoga reise, Vibekke
28.09 - 05.10
kl. -
fra 12 800,-

Yoga & vandring Mallorca

Pollensa, Mallorca

Årets yoga retreat var en stor suksess og nå har du muligheter for å bli med på drømmereisen med yoga, mindfulness & vandring på Mallorca i 2019.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana, en unik vakker nasjonal park som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. februar

Ukespakke i dobbeltrom: 12 800,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 15 800,- NOK

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og vandring. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring med transport, transport tur – retur Palma flyplass.

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yoga reise, Vibekke

vandring på Mallorca

01.02 - 03.02
kl. 19:00 - 12:00
4900,-

Yogahelg på Finse 1222, FÅ PLASSER

Finse 1222

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Har du lyst å bli med oss på en unik reise og et vakkert vintereventyr?  Yogahelgen på Finse er den beste starten på et nytt år. Her får du mulighet til å erfare det som gjør deg godt, slik at du kan la dette være en guide til gode valg inn i det nye året. Denne helgen er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga med en skitur i høyfjellet, alternativ kan skiene byttes ut med strikketøy eller en god bok. Helgen passer for alle, enten du er ny til yoga eller har praktisert yoga fra før.

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:45 Velkommen til en myk flyt og en deilig meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig kortreist middag
Lørdag
8:30 – 10:00 Mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid, og for de som ønsker har vi YOGALEK i snøen fra ca 11:30 – 12:00
15:30 – 17:30 Yoga
17:30 – 19:00 Badestampen
19:00 Vi samles til en nydelig, treretters middag

Søndag

8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Meditasjon og myk flyt

EARLYBIRD PRIS : Pris 4900,- ved påmelding og innbetaling av depositum innen  15. november.

Prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag fra Finse 1222 sitt fantastiske kjøkken, herlig frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 700 ekstra.
 Vi ANBEFALER at du tar med deg:
 • Yogamatte
 • Pledd til meditasjon og yoga
 • Sitteunderlag til meditasjon ute
 • Lune ullstrømper
 • Et åpent og nysgjerrig sinn
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • For å reservere din plass betaler du inn et depositum på kr 1900,- ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Finse».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 11. januar.
Velkommen til et vakkert vintereventyr – Vibekke & Kristin