17.08 - 19.08
kl. 12:00 - 16:00
2800,-

REWILD YOURSELF, en retreat i naturen

Mjølfjell

REWILD YOURSELF, en retreat i naturen

Drømmer du om nærkontakt med naturen? Drømmer du å om å være i kontakt med det som er ekte og nært? Drømmer du om enklere dager, hvor du gjør mindre og er mer?

Naturen inviterer oss å lande i kontakt med vår sjel, i kontakt med det som ligger vårt hjerte nærmest. Når vi tilbringer tid i naturen gir vi sakte slipp på våre masker, våre forestillinger, det vi frykter og hindrer vår livsutfoldelse, og slik åpner vi opp for mere liv. Om du ønsker å komme i dypere kontakt med din sjel, og det som er ekte for deg, er du invitert til REWILD YOURSELF, en retreat i naturen hvor vi vil utforske gjennom oppmerksom bevegelse, stillhet og øve oss på å bare være. Denne retreaten er perfekt for deg som liker uforstyrret natur, stjernehimler og det enkle liv, men kanskje ikke har noen å dele denne gleden med.

Vi vil oppholde oss ute i naturen, under åpen himmel, eller under egen teltduk. Vi vil vandre og campe i fjellene rundt Mjølfjell, hvor vil du bli guidet i mindfulness meditasjon og praktisere enkle yoga øvelser. Vi vil også lage rom for perioder med stillhet, og gruppe refleksjoner som inviterer til større innsikt i eget liv. Du trenger ingen erfaring med yoga eller mindfulness for å bli med på denne turen. Men du vil måtte bære egen sekk, med utstyr for å overnatte ute. Her er et utkast til helgens program:

Dag 1.

 • Vi forlater byen fredag morgen med tog eller bil
 • Felles ankomst på Mjølfjell ca kl 12:00 hvor vi gjør oss klar for en helg under åpen himmel
 • Halv dags vandring mot leirplassen med mindfulness øvelser
 • Vi setter opp telt og lager et felles måltid
 • Bålfilosofi og gruppe refleksjoner

Dag 2.

 • Frokost, morgen meditasjon
 • En full dag med vandring hvor vi utforsker ulike former for oppmerksomt nærvær i naturen
 • Vi samles på leirplassen og lager felles måltid
 • Bålfilosofi og gruppe refleksjoner

Dag 3

 • Frokost, morgen meditasjon og vi rydder leirplassen
 • Halv dags vandring i stillhet
 • Gruppe refleksjoner for å samle inntrykk og innsikt, og tar dette med oss inn i egen hverdag.
 • Kl 15:00 vi forlater «villmarken» og drar hver til vårt

Do you wish to rewild yourself?

 • Usikker på om du har nok fjell erfaring? Her vil du få all den hjelpen du trenger, til å sette opp telt og gjøre deg klar for en natt i naturen.
 • Lurer du på hva du må ha med? Du vil motta en full pakkeliste fra meg, og jeg har litt utstyr til låns om du mangler dette.
 • Ikke laget mat ute før? Kokekar og gass-brenner tar jeg med, alt du trenger av kjøkken utstyr er kopp, fat og bestikk. Jeg kjøper inn mat til oss alle som vi tilbereder i fellesskap.
 • Det er det få plasser tilgjengelig, så ikke vent for lenge om du ønsker å bli med
 • Send din påmelding til info@juicyful.no, og bekreft din plass ved å betale inn depositum kr 1500,- ved påmelding til konto 9713 22 92470

«Let us meet under the stars and listen to the music from the flowing river»
– myk hilsen fra Vibekke

04.04 - 13.06
kl. 18:30 - 19:45
1400,-

Mindful yoga, Fana

Total Kropp, Hardangerveien 72

Vi går hverdagene bedre i møte ved å gi oss selv bedre egenomsorg og et lite pusterom. På dette kurset vil vi  bruke solhilsen som utgangspunkt for en rolig flyt og oppmerksomhet trening. Klassen avsluttes med en lengre avspenning som inviterer deg til å slippe stress og lage rom for bedre hvile.

Ønsket med kurset er å inspirere deg til å finne større glede og mer overskudd i din hverdag. Vi vil bruke yoga og meditasjon til å utforske og lære om vårt tankesett, vårt reaksjons- og vårt stressmønster. Med et åpent og et lekent sinn, øver vi oss på å vende vår oppmerksomhet til øyeblikket som er her og nå. Dette kurset passer for deg som er ny til yoga og om du har drevet med yoga en stund.

 • 7 ukers kurs med oppstart 04. april – 13. juni. (Det er ingen yoga 02. mai, 16 mai. 23. mai, 3o mai, pga retreats som jeg arrangerer og eksamen)

Om du ønsker å delta kan du melde deg på ved å sende en mail til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1400,- ( 1150,- for medlemmer hos Total kropp) til konto 9722 50 70133. Du er først sikret plass på kurset, og påmeldt når du har innbetalt kursavgiften og denne er registrert. Husk å merke din betaling med navn på kursdeltager.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you»

 • Velkommen til en pust på matten – solhilsen fra Vibekke
30.06 - 07.07
kl. 16:00 - 10:00

Retreat Fordypningsrommet – FULLT

Fordypningsrommet Fleinvær

YOGA – NATUR – MINDFULNESS

«Her ute blir vi minnet om at ro, stillhet og fordypning må løftes som en verdi» – Stortingspresident Olemic Thommessen under åpningstalen for Fordypningsrommet Fleinvær.

Nå ser jeg fram til å invitere deg med til denne unike plassen. Til en uke med urørt luksus, hvor du kan fordype deg i naturens ro, til stillhet, til mykhet og velvære. En uke med tid til fordypning; til å sanse, til å nyte, til å lytte, til å lande. Dette stedet vil fylle deg deg med hjertebank og nærhet. Du er invitert med til en uke uten telefon og nettbrett, hvor vi vil øve oss på å finne balansen utenfor skjermen i kontakt med oss selv og moder jord. Om du vil kan du vandre til øyas høyeste topp (39 MOH) og til små, private badeplasser for en frisk dukkert i det krystallklare vannet. Her blir det mykgjøring i vår egen badstue og på matten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst.

Fordypningsrommet er det lagt opp til at man kommer tett på naturen og hverandre. Det betyr at de fleste av oss må dele soverom. Vi har stor bevegelsefrihet mellom rommene og i naturen, men vi deler også kjøkkenhus og sanitærhus. Vi har ingen kokk med oss denne uken, men står selv for matlaging som vi gjør i fellesskap. Dette er en liten, intim retreat, med kun plass til 8 deltagere, og vi har kun 2 enkelt rom tilgjengelig.

Din investering denne uken er:

Ukespakke i dobbeltrom: 8500,- (for påmelding før 15. februar / etter 15. feb. 9500,-)

Ukespakke i enkeltrom: 11 500,- (for påmelding før 15. februar / etter 15. feb. 12500,-) – FULLBOOKET i enkeltrom

Denne prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness & natur, deilig kortreist mat og losji. Prisen inkluderer ikke fly, og ikke båt til og fra Fleinvær. For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din påmelding vil du få tilsendt litt info om hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

«Velkommen tilbake til naturen, tilbake til våre røtter, til det innerste i oss, våre ekte selv. Velkommen til det store, åpne havet, langt borte fra den banale, tomme staffasjen, i det kunstige livet. Velkommen til lang, ineffektiv, lykkelig, lat rusle-rundtdagdriver virksomhet» – tekst inspirert av Brenda Ueland.

Velkommen slik du er fra moder naturs hånd – Vibekke

 

 

09.04 - 11.06
kl. 18:00 - 19:15
1450,-

Yoga for bedre helse, få plasser

Straume Terapisenter

Føler du deg stiv og støl?  Drømmer du om MYKERE hverdager? Plages du av indre uro og indre støy?

Dette er en rolig yogaklasse, hvor øvelsene utføres langsomt og kontrollert. Ønsket med kurset er at du skal utvikle bedre smidighet, og invitere deg til å slippe spenninger og stress. Vi vil også bruke mindfulness til å øve oss på å flytte oppmerksomheten fra der vi ønsker å være til her og nå.  Slik blir vi mer tilstede i eget liv, til å gripe dagen i dag med utgangspunkt i den kroppen vi har. Dette kurset passer for alle, også for deg som har redusert fysisk kapasitet. Det er er i dag godt dokumentert at yoga har mange fordeler som:

 • Forbedret bevegelighet og mindre spenninger
 • Bedre fordøyelse og blodsirkulasjon
 • Mer energi og bedre søvn
 • Redusert angst og stress, og motvirker depresjon

Dette er et 8 ukers kurs med oppstart 09. april – 11. juni. Det er ingen yoga 21. mai eller 28. mai. Om du ønsker å delta kan du nå melde deg på kurset via VIPPS hvor du finner Juicyful med # 139648. Alternativt kan du sende din påmelding til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1450,- til konto 9722 50 70133.

«Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at det var selve livet»

Velkommen til MYKERE hverdager – solhilsen fra Vibekke

02.06 - 09.06
kl. -
fra 12 500,-

Yoga & vandring på Mallorca, FULLT

Pollensa, Mallorca

Nå kan du bli med på en drømmereise med yoga, mindfulness & vandring på Mallorca.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana, en unik vakker nasjonal park som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å spasere gjennom den frodige hagen, eller slappe av ved bassenget omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære, til å bli beveget av naturens skjønnhet, til mye utetid, til vandring, myk yoga, pust og større tilstedeværelse. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Her vil vi nyte mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middag vil bli servert på terrassen under stjernene. La Serrania er fantastisk rolig – de eneste lydene du kan høre på morgenen er fuglesang og den klirrende lyden av bjeller fra geitene som beiter høyt oppe i fjellene.
La Serranía har store luftige soverom, hvor det er høyt under taket og med store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

 

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser ls07Gfram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for friske opplevelser, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon og nye inntrykk, en mykere kropp og sinn, mer energi og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar vi med oss hjem og slik skaper vi hverdager med mere liv, større balanse og henter tilbake velværen i livet.

 • Varmt velkommen til din yoga reise – Vibekke
24.08 - 26.08
kl. 19:00 - 16:00
5400,-

Yogahelg med vandring, Rosendal

Avlsgården i Rosendal

YOGAHELG med VANDRING i Rosendal

Har du lyst å bli med på en unik KORTFERIE som kombinerer kultur, yoga, mindfulness, vandring og natur?

For 6 år på rad inviterer jeg til YOGAHELG i vakre Rosendal, og du er velkommen til en ferie som åpner for sinnsro i møte med vakre natur opplevelser, yoga og meditasjon. Denne helgen vil du få innsikt med utsikt til Rosendals fjord og fjell. Dette er en retreat som er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga og være i nærkontakt med naturen.  Arrangementet passer for alle, enten du er ny til yoga eller om du har praktisert yoga fra før.

Vi har lagt opp programmet slik at det er tilpasset deg som ankommer Rosendal via Hardangerfjordekspressen. For rutetabell sjekk lenken her Rutetabell Rødne . Vi bor på romantiske Rosendal Avlsgård, et enkelt, men komfortabelt og sjarmerende overnattingssted i originale hus fra 1850.

Fredag

19:00 – 20:30 Velkommen til en mindful flow med god avspenning
20:30 Vi nyter en nydelig middag på Avlsgården basert på kortreiste råvarer

Lørdag

08:15 – 09:45 Mykgjørende yoga i hovedsalen
10:00 – 11:00 Frokost

11:15 Felles transport til Guddal Galleri, hvor vi utforsker Norges vakreste galleriet før vi vandrer gjennom kulturlandskapet tilbake til Rosendal. Om solen skinner og du har lyst, har vi mulighet for å ta et deilig sjøbad på veien.

14:00 – 17:00 Egentid som du bruker akkurat som du vil. Kanskje du vil besøke rosehagen på Baroniet og utforske kunstutstillingen der? Alternativt kan en rundtur rundt Hattebergfossen anbefales.

17:30 – 19:30 Rolig kvelds yoga og meditasjon
20:00 Vi nyter 3 retters middag basert på lokale råvarer

Søndag

08:00- 09:30 Vi hilser en ny dag velkommen med myk yoga
09:30 – 10:30 Frokost og smøring av niste til tur

10:45 – 11:15 Utsjekk – vi lar bagasjen stå mens vi tar en fjelltur

11:15 – 16:00 Rundtur til Skålafjell

Pris for helgens arrangement er kr 5400,- dersom du bestiller din reise før 16. juni. (Etter denne datoen stiger prisen til 6400,-) Prisen inkluderer yoga program, fjelltur, galleribesøk i Guddal, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag, herlig frokost og smørelunsj. Om du reiser alene og ønsker enkelt rom er der et tillegg på kr. 400,- .

Om du bor i området har vi noen plasser holdt av til dere, da koster helgens program kr 1900,- og inkluderer yoga, meditasjon og våre felles vandreturer. Kun få plasser, så vær rask om du ønsker en av disse.

Ønsker du å bli med på en unik reise i et vakkert kulturlandskap?

 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • For å reservere din plass betaler du inn et depositum på kr 2400,- ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Rosendal»

Etter denne helgen vil du reise hjem med inspirasjon, en mykere kropp og større tilstedeværelse.

Varmt velkommen  – Vibekke

19.05 - 26.05
kl. -
fra 12 500,-

Yoga & vandring på Mallorca, FULLT

Pollensa, Mallorca

Nå kan du bli med på en drømmereise med yoga, mindfulness & vandring på Mallorca.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana, en unik vakker nasjonal park som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å spasere gjennom den frodige hagen, eller slappe av ved bassenget omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære, til å bli beveget av naturens skjønnhet, til mye utetid, til vandring, myk yoga, pust og større tilstedeværelse. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

På La Serrania vil vi nyte mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middag vil bli servert på terrassen under stjernene. La Serrania er fantastisk rolig – de eneste lydene du kan høre på morgenen er fuglesang og den klirrende lyden av bjeller fra geitene som beiter høyt oppe i fjellene.
Har du ingen å reise med? På denne reisen er det mange som reiser alene og gruppen tar vare på alle. Reisen er lagt opp slik at de fleste deler rom. La Serranía har store luftige soverom, hvor det er høyt under taket og med store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering:

Earlybird pris får du om du melder deg på før 28. februar 2018

Ukespakke i dobbeltrom: 12 500 NOK – LEDIG

Ukespakke i enkeltrom: 15 500 NOK – FULLBOOKET

 

Denne prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og vandring.  Full kost og losji (inkludert vin), 3 dagsturer med vandring (inkl. transport, og medbrakt lunsj), transport tur-retur fra Palma flyplass – La Serrania.

Prisen er eksklusive flyreisen.

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for friske opplevelser, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon og nye inntrykk, en mykere kropp og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar vi med oss hjem og slik skaper vi hverdager med mere liv, større balanse og henter tilbake velværen i livet.

 • Varmt velkommen til din yoga reise – Vibekke

1640_room22image0845

03.04 - 12.06
kl. 10:00 - 11:15
900,-

Yoga bedre helse, Alvøen

Alvøen ( lokalet ved Alvøen kai)

Ønsker du deg en MYKERE kropp og et roligere sinn?

Dette er et kurs for deg som ønsker å gjøre rolige øvelser som myker opp i kropp og sinn. Kurset er for alle og det passer utmerket for deg som er ny til yoga og ønsker en rolig yogatime. Her er noen av fordelene du kan oppleve ved å starte med yoga:

 • økt styrke
 • større fleksibilitet i muskler og ledd
 • bedre balanse
 • redusert blodtrykk
 • bedre søvn

Dette er et 5 ukers kurs, med oppstart tirsdag 03. april – 12. juni. Det er ingen yoga 24. april, 01. mai, 15. mai, 22.mai, 29. mai, 5. juni.

Om du ønsker å bli med på kurs er det best om du melder deg på via VIPPS hvor du finner Juicyful med # 139648 . Alternativt sender du en mail til info@juicyful.no og betaler inn din kursavgift kr. 900,- til konto 9722 50 70133. Husk å merke din betaling med navn på kursdeltager. Du er først sikret plass og påmeldt når kursavgiften er betalt og denne er registrert.

«Yoga er ungdomskilden, og du er bare så ung som din ryggrad er myk»

 • Velkommen til MYKERE hverdager , varm solhilsen fra Vibekke

 

09.04 - 11.06
kl. 19:30 - 20:45
1450,-

Mindful yoga flyt, Straume

Straume Terapisenter

Vi går hverdagene bedre i møte ved å gi oss selv bedre egenomsorg og et lite pusterom. På dette kurset vil vi  bruke solhilsen som utgangspunkt for en rolig flyt, og som synkroniserer pust og bevegelse. Klassen avsluttes med en lengre avspenning som inviterer deg til å slippe stress og finne rom for bedre hvile.

Ønsket med kurset er å inspirere deg til å finne større glede og mer overskudd i din hverdag. Vi vil bruke yoga og meditasjon til å utforske og lære om vårt tankesett, vårt reaksjons- og vårt stressmønster. Med et åpent og et lekent sinn, øver vi oss på å vende vår oppmerksomhet til øyeblikket som er her og nå. Dette kurset passer for deg som er ny til yoga og om du har drevet med yoga en stund.

 • 8 ukers kurs med oppstart 09. april – 11. juni. Det blir ingen yoga 21. mai eller 28. mai.

Om du ønsker å bli med på kurs er det best om du melder deg på via Vipps hvor du finner Juicyful med # 139648. Alternativt sender du din påmelding til info@juicyful.no og betaler kursavgift kr 1450,- til konto 9722 50 70133. Du er først sikret plass på kurset, og påmeldt når du har innbetalt kursavgiften og denne er registrert. Husk å merke din betaling med navn på kursdeltager.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you»

 • Velkommen til en pust på matten – solhilsen fra Vibekke