19.07 - 21.07
kl. -
6250,-

Øy yoga i Steigen

Naustholmen i Steigen

Øy yoga i Steigen

» Wildlife and the Wild woman are both endangered species» – Clarissa Pinkola Estes

Vi må verne om det ville og det frie, løfte det fram og opp i vår bevissthet, og slik gi det plass i vårt liv. Dette var grunnen til at jeg tok kontakt med Randi Skaug, for å komme nærmere det ville og det frie i meg selv. Randi er for meg et forbilde på den frie, ville kvinnen. En som har fulgt sitt hjerte og sin dragning mot å oppleve kongefølelsen, en som har gitt kongefølelsen prioritet i sitt liv. Denne lengselen etter naturopplevelser har ført henne på eventyr rundt om i verden, blant annet til det ville nord, nærmere bestemt til naturperlen Naustholmen i Steigen. Denne vakre plassen vil hun gjerne dele med oss. Her vil hun fortelle fra sine naturopplevelser, og hva som har inspirert henne til å følge sin drøm.

Om du drømmer om natur, og kjenner på lengselen mot mer frihet, og ta valg i tråd med ditt ekte selv, så er dette en helg for deg. På vakre Naustholmen vil vi praktisere yoga, dra på øyvandring og gå på fjelltur. Her får du erfare naturens gyldne øyeblikk, hvor der er samklang mellom deg selv og moder jord. Her kan du fordype deg i nærvær, samvær og styrke den feminine kraften, hvor valg baseres på indre livs verdier framfor det materielle. Her vil du oppleve ekte tilstedeværelse, når fuglene oppleves tettere på, været føles sterkere, og stillheten mer erobrende. Her vil du bli beveget, berørt og inspirert.

På Naustholmen våkner du til lyden av natur og lukten av nybakt brød. Frokosten nytes langsomt enten ute eller inne. Når været tillater, lager vi lunsjen utendørs, til lukten av hav, med vind i håret og utsikt mot fjell. Måltidene blir laget med kjærlighet, av Randi, som lager all mat fra bunnen av, med naturens beste råvarer.

Dette blir dager hvor du vil oppleve større pusterom, vingespenn og sinnsro. Her får du mykgjøring på matten og i eget badstuetelt, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Her kan du flyte vektløs omkring i det friske, krystallklare vannet.

Du kan velge mellom å tilbringe natten i svevetelt eller senger inne. Det er 15 soveplasser innendørs og fem svevetelt utendørs. Teltene har gode madrasser samt dyner, så her sover du godt til lyden av vindsus og bølgende hav.

REISE DIT

Det er enkelt å komme seg til Steigen.

Fly til Bodø med ankomst senest én time før Hurtigbåtavgang.
Hurtigbåt fra Bodø til Nordskot – avgang kl. 18 på fredag (og torsdag). Dette er en reise som er en eventyrlig opplevelse i seg selv. Fra Nordskot til Naustholmen er det fem minutter med skjærgårdsjeep. Vi henter deg.

RETUR

Søndag: Avreise fra Naustholmen ca. kl. 1350. Hurtigbåten går fra Nordskot ca. kl. 1435. Ankomst Bodø ca. kl. 16.
NB – Kjøp billett for hurtigbåten tur/retur Bodø-Nordskot på http://reissjøveien.no i god tid. Det kan bli fullt.

PÅMELDING OG PRIS

Nice price: 6250,- per person for påmelding innen 17.03.19.
Full pris: 6750,-

Dersom du ønsker å komme torsdag 18.07. koster det 1885,- for en ekstra overnatting, frokost, lunsj, toretters middag, yoga og strandtur på fredag om du vil.

Kun 15 plasser. Førstemann til mølla.

Påmelding sendes på epost til: randi@randiskaug.no med navn, postadresse og telefonnummer. Fint om du også kopierer inn Vibekke på info@juicyful.no

Påmelding er bindende.

 • Ved avbestilling opptil en måned før, blir 75% refundert.
 • Ved avbestilling opptil 10 dager før, blir 50% refundert.
 • Husk reiseforsikring.

Inkludert:
Fjelltur
Yoga
Øyvandring
To overnattinger med frokost, lunsj og middag
Kaffe og te
Badstutelt

Ikke inkludert: Prisen inkluderer ikke: fly, hurtigbåt, drikke til maten, eventuell leie av kajakk og tørrdrakt (våttkort kreves).

For mer informasjon kontakt Randi på randi@randiskaug.no eller Vibekke på info@juicyful.no eller 91319137

OM VERTSKAPET

Randi er eier av Naustholmen som ligger i Steigen. Hun er første norske kvinne på Mount Everest og har besteget Seven Summits. På vei ned fra fjellet bestemte hun seg for å lage hver dag til en veldig bra dag og jakte på Kongefølelsen i Norge. Hun har laget drømmeturer til fots, i kajakk og på ski over hele landet og i utlandet. Hun forelsket seg i Nord-Norge da hun padlet kajakken Sakteruta fra Rørvik til russergrensa.

Vi gleder oss til å dele til ekte naturopplevelser med deg på vakre Naustholmen.

«Velkommen tilbake til naturen, tilbake til våre røtter, til det innerste i oss, våre ekte selv. Velkommen til det store, åpne havet, langt borte fra den banale, tomme staffasjen, i det kunstige livet. Velkommen til et fredelig sted i en urolig verden»

Varmt velkommen fra Randi & Vibekke

NB – Vi tar forbehold om minimum 10 deltakere og endringer i programmet med hensyn til været.

27.04 - 28.04
kl. 10:00 - 15:00
1600,-

Workshop, Yoga for bedre søvn

Pure Hot Yoga i Eidsvåg

Yoga for bedre søvn er en workshop for deg som sover dårlig og opplever redusert søvnkvalitet.

Når vi sover dårlig over tid og det går ut over vår livskvalitet, ønsker vi ofte å finne en rask løsning på problemet. Men det å forbedre søvn kvalitet handler blant annet om å forstå og lytte til vår helhetlige kropp. Det handler også om å bli oppmerksom på hvilke aktiviteter, tanker og gjøremål som girer oss opp og hva som fremmer ro og hvile.

Dette kurset er for deg som ønsker å lære hvordan du kan sove godt igjen.

Her vil du lære:

 • å bli bevisst signaler fra din helhetlige kropp
 • rolig yoga som løser opp i dine fysiske spenninger
 • øvelser som styrker det oppmerksomme nærværet
 • bli oppmerksom på mentale mønster som forstyrrer din indre ro
 • finne ankerfeste når oppmerksomheten faller ut i en tankestrøm
 • aktiviteter som fremmer din ro og hvile
 • verktøy som styrker din helhetlige helse

På denne worshopen vil du bli introdusert til øvelser fra Super sleep yoga, mindfulness, livsstyrke trening og Yoga Nidra. Her vil du lære øvelser som kan hjelpe deg å bli bevisst egen kropp og dine mentale tendenser, tendenser som kan forstyrre et godt søvnmønster.

Du som deltar på dette kurset vil motta en innholdsrik kurspakke som støtter deg underveis i din praksis. Kurspakke er ekslusiv for deg som deltar på kurset og inneholder:

 • kurshefte med
  • video av yoga sekvens
  • lydfil med meditasjoner
  • øvelser som roer ned kropp og sinn

TIDSPUNKT:

Workshopen er lørdag 27. april fra kl 10:00 – 13:00 og søndag 28. april fra kl. 11:00 – 15:00

PÅMELDING:

 • Send en mail til info@juicyful.no
 • Ved påmelding før 12. april er kurshefte inklusive i prisen på kr 1600,-
 • Etter 12. april er pris med workshop og kurshefte kr 1900,-

Kurset blir holdt hos PURE HOT YOGA, et vakkert, yogastudio i Eidsvåg Fabrikker i Eidsvågbakken 1 . (På dette kurset vil temperaturen i rommet være på behagelige 26 grader).

Dette er en workshop som passer for alle og krever ingen forkunnskap. Det er begrenset antall plasser på dette kurset.

Velkommen til en rolig pust på matten – Vibekke

kl. -
TBA

Kurs i Livsstyrketrening

Bergen Sentrum

Kurset i Livsstyrketrening er godt egnet for deg som vil lære mer om hvordan du kan håndtere stress og hverdagens utfordringer. Kanskje har du over lengre tid levd med belastninger og krav fra jobb eller privatlivet som påvirker helse og livskvalitet.

Sentralt i kurset er prinsippet om «å lære er å oppdage». Gjennom praktiske øvelser lærer du å flytte oppmerksomheten fra problemer og plager til dine ressurser og dine muligheter. Du kan bli mer bevisst på vaner og mønstre i hverdagen, og se sammenhenger mellom tanker, følelser, kropp og hvordan det påvirker hele livssituasjonen din. Mindfulness (oppmerksomt nærvær) er en grunnleggende metode i kurset.

Vi tar opp ulike tema samlingene:

 • Introduksjon i mindfulness. Hvis kroppen kunne snakke
 • Hvem er jeg – med fokus på egne ressurser
 • Verdier – hva er viktig for meg
 • Hva trenger jeg – om å kjenne egne grenser
 • Sterke og svake sider
 • Glede
 • Dårlig samvittighet
 • Sinne
 • Veien videre – Ressurser, muligheter og valg
 Å arbeide med de ulike temaene kan både være inspirerende, krevende og gi personlige overraskelser.

Praktisk informasjon

 • 10 samlinger
 • Oppstart i 2019
 Kursholdere

Kristin Nijs
Psykologspesialist, yogaterapeut, veileder og Livsstyrketrener

kristin_nijs@yahoo.no / 479 08 555

page2image14824

Vibekke G. Fausa
Yoga og mindfulness instruktør, veileder og Livsstyrketrener

info@juicyful.no / 913 19 137

page2image16544

Ta kontakt på mail eller telefon for mer informasjon om dette kurset.

10.08 - 17.08
kl. 16:00 - 7:00

Digital Detox Retreat

Fordypningsrommet Fleinvær

YOGA – NATUR – MINDFULNESS – STILLHET

«Her ute blir vi minnet om at ro, stillhet og fordypning må løftes som en verdi» – Stortingspresident Olemic Thommessen under åpningstalen for Fordypningsrommet Fleinvær.

Nå ser jeg fram til å invitere deg med til denne unike plassen. Til en uke med urørt luksus, hvor du kan fordype deg i naturens ro, til stillhet, til mykhet og velvære. En uke med tid til fordypning; til å sanse, til å nyte, til å lytte, til å lande. Dette stedet vil fylle deg deg med hjertebank og nærhet. Du er invitert med til en uke uten telefon og nettbrett, hvor vi vil øve oss på å finne balansen utenfor skjermen i kontakt med oss selv og moder jord. Om du vil kan du vandre til øyas høyeste topp (39 MOH) og til små, private badeplasser for en frisk dukkert i det krystallklare vannet. Her blir det mykgjøring i vår egen badstue og på matten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Her kan du se bilder fra våre deilige dager på retreat på Fordypningsrommet i fjor

Fordypningsrommet er det lagt opp til at man kommer tett på naturen og hverandre. Det betyr at de fleste av oss må dele soverom. Vi har stor bevegelsefrihet mellom rommene og i naturen, men vi deler også kjøkkenhus og sanitærhus. Vi har ingen kokk med oss denne uken, men står selv for matlaging som vi gjør i fellesskap. Jeg setter opp en spennende vegetar meny, så her vil du lære deg å lage sunn og smakfull mat som metter og gir energi. Dette er en liten, intim retreat, med kun plass til 8 deltagere, og det er kun 2 enkelt rom tilgjengelig.

Din investering for en uke med naturlig ro er:

Ukespakke i dobbeltrom: 10500,- (for påmelding før 20. mai/ etter 20. mai 11500,-)

Ukespakke i enkeltrom: 13 500,- (for påmelding før 20. mai/ etter 20. mai 14500,-)

Denne prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness & natur, smaksrik mat og losji. Prisen inkluderer ikke fly, og ikke båt til og fra Fleinvær. For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din påmelding vil du få tilsendt litt info om hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

«Velkommen tilbake til naturen, tilbake til våre røtter, til det innerste i oss, våre ekte selv. Velkommen til det store, åpne havet, langt borte fra den banale, tomme staffasjen, i det kunstige livet. Velkommen til lang, ineffektiv, lykkelig, lat rusle-rundtdagdriver virksomhet» – tekst inspirert av Brenda Ueland.

Velkommen slik du er fra moder naturs hånd – Vibekke

25.05 - 01.06
kl. -
fra 12 800,-

Retreat på Mallorca, FULLT

Pollensa, Mallorca

Yoga og fottur på MallorcaYOGA RETREAT med VANDRING på Mallorca

For 4. gang drar vi i mai tilbake til Mallorca for en helt spesiell Yoga Retreat med Vandring i nasjonal parken.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Et unikt vakkert område som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. mars

Ukespakke i dobbeltrom: 12 800,- NOK  – FULLT

Ukespakke i enkeltrom: 15 800,- NOK  – EN PLASS

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, transport tur – retur Palma flyplass.

Reisegarantifondet (RGF)
Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet, www.rgf.no

Om du vil se noen vakre bilder fra vår forrige tur finner du det her: Bilder Mallorca  . For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yoga reise, Vibekke
28.09 - 05.10
kl. -
fra 12 800,-

Retreat på Mallorca, FÅ PLASSER

Pollensa, Mallorca

YOGA RETREAT med VANDRING på Mallorca

For 5. gang drar vi i september tilbake til Mallorca for en helt spesiell Yoga Retreat med vandring i den vakre nasjonal parken.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Et unikt flott område som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. februar

Ukespakke i dobbeltrom: 12 800,- NOK –  Ett rom ledig

Ukespakke i enkeltrom: 15 800,- NOK –  Fullbooket

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og vandring. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring med transport, transport tur – retur Palma flyplass. Om du vil se bilder fra vår tur i fjor finner du noen vakre bilder her Bilder Mallorca 

Reisegarantifondet (RGF)
Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet, www.rgf.no

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yoga reise, Vibekke

vandring på Mallorca