16.01
kl. 18:30 - 22:00
990,-

Sanselig matglede

Urdihuset

Sanselig matgledeKurs i SANSELIG MATGLEDE

– what seeds do you want to plant in your life.

Vi inviterer deg til en inspirasjons kveld inn i sansenes verden. Dette er et kurs for deg som har lyst å lyst å lære hvordan du kan lage smakfulle, nærende vegetariske og glutenfrie hverdagsretter.

Denne kvelden vil du også bli introdusert til mindful eating, som handler om å ta bevisste og gode matvalg, å være oppmerksom på hvordan du spiser og hvordan du kan nyte mer mens du spiser. Kvelden er ment som en godbit for alle fem sanser, og vil gi deg en helt ny opplevelse av et måltid. Vi lover deg mange små, sanselige overraskelser underveis.

Kveldens meny vil inkludere

 • et helgrønt festmåltid
 • en oppdagelsesferd i sansenes verden
 • å gjenoppdage glemte gleder ( invitasjon i posten 😉 )
 • sanselige nytelser
 • inspirasjon til å velge det som er bra for deg
 • hvordan oppnå mer nærvær og ro

Denne kvelden har Vibekke invitert med billedkunstner, Anne Tveit Knutsen, som vil leke seg med det visuelle uttrykket og dekke et kunstferdig bord. Om du er nysgjerrig på å lære mer om kreative Anne og hennes spennende kunst prosjekt, finner du henne her : annetveitknutsen.no og på instagramkontoene: @ak_bgo og @detlysegronnerommet

Kurset vil bli holdt i vakre Urdihuset i Michaels Kronhs gate. Ønsker du å bli med på en sanselig helaften?

 • Sanselig matglede, onsdag 16. januar 18:30 – 22:00. Du får EARLYBIRD pris kr 990,- dersom du melder deg på før 20. desember. Etter denne datoen stiger prisen til 1150,-
 • Sanselig matglede, tirsdag 29. januar 18:30 – 22:00. Du får EARLYBIRD pris kr 990,- dersom du melder deg på før 10. januar. Etter denne datoen stiger prisen til 1150,-

Du kan melde deg på dette kurset og reservere din plass rundt bordet denne kvelden via VIPPS, hvor du finner Juicyful med # 139648. Alternativt kan du kan sende din påmelding til info@juicyful.no

Vi lover deg et inspirerende festmåltid for hjerte, sjel, kropp og sinn.

Velkommen til en sanselig kveld rundt bordet sammen med Anne & Vibekke

22.01 - 05.03
kl. 12:30 - 13:45
3200,-

Yoga for bedre søvn

Pure Hot Yoga i Eidsvåg

Yoga for bedre søvn er et kurs for deg som sover dårlig og opplever redusert søvnkvalitet.

Når vi sover dårlig over tid og det går ut over vår livskvalitet, ønsker vi ofte å finne en rask løsning på problemet. Men det å forbedre søvn kvalitet handler blant annet om å forstå og lytte til vår helhetlige kropp. Det handler også om å bli oppmerksom på hvilke aktiviteter, tanker og gjøremål som girer oss opp og hva som fremmer ro og hvile.

Dette kurset er for deg som ønsker å lære hvordan du kan sove godt igjen.

Her vil du lære:

 • å bli bevisst signaler fra din helhetlige kropp
 • rolig yoga som løser opp i dine fysiske spenninger
 • øvelser som styrker det oppmerksomme nærværet
 • bli oppmerksom på mentale mønster som forstyrrer din indre ro
 • finne ankerfeste når oppmerksomheten faller ut i en tankestrøm
 • aktiviteter som fremmer din ro og hvile
 • verktøy som styrker din helhetlige helse

På dette kurset vil du bli introdusert til øvelser fra Super sleep yoga, mindfulness, livsstyrke trening og Yoga Nidra. Her vil du lære øvelser som kan hjelpe deg å bli bevisst egen kropp og dine mentale tendenser, tendenser som kan forstyrre ditt søvnmønster.

Du som deltar på dette kurset vil motta en innholdsrik kurspakke som støtter deg underveis i din praksis. Kurspakke er ekslusiv for deg som deltar på kurset og inneholder:

 • video av yoga sekvens
 • lydopptak av undervisningen
 • kurshefte
 • lydfil med meditasjon
 • 45 minutters veiledning med Vibekke på Skype
 • lukket Facebook gruppe for oppfølgning

Kurset vare i 6 uker fra 22. jan – 05. mars. (det er ikke kurs i vinterferien uke 9) Kurset blir holdt hos PURE HOT YOGA, et vakkert, yogastudio i Eidsvåg Fabrikker i Eidsvågbakken 1 . (På dette kurset vil temperaturen i rommet være på behagelige 26 grader).

Påmelding gjør du direkte her til Pure Hot Yoga. Kurset passer for alle og krever ingen forkunnskap. Det er begrenset antall plasser på dette kurset.

Velkommen til en rolig pust på matten – Vibekke

20.01 - 20.01
kl. 10:00 - 16:00
950,-

Selvmedfølelse workshop

Pure Hot Yoga i Eidsvåg

«Et øyeblikk av selvmedfølelse kan forandre hele dagen din. En kjede av slike øyeblikk kan endre retningen på livet ditt»  – Christopher Germer

Hvordan kan du styrke selvmedfølelse?
Det handler om å øve på å møte deg selv med samme raushet og støtte som du ville møtt en venn. Denne workshopen er for deg som vil lære hvordan du kan  styrke ditt omsorgssystem.
God selvmedfølelse handler om å møte oss selv med omsorg og godhet når livet er vanskelig, heller enn å være dømmende og selv kritisk. Mange opplever at de er vennligere, rausere og mer støttende med sine venner enn med seg selv.

I motsetning til selvtillit, er de gode følelsene rundt selvmedfølelse ikke avhengig av å være spesiell eller bedre enn andre mennesker; i stedet handler det om å bry seg om oss selv og anerkjenner at vi alle går gjennom vanskelige tider, og at det er menneskelig å ha det vondt av og til.

Denne dagen vil du lære hvordan:

 • Øve selvmedfølese og vennlighet i din hverdag
 • Reduser stress og angst
 • Motivere deg selv med vennlighet i stedet for selvkritikk
 • Møte vanskelige følelser med større letthet
 • Støtte deg selv når du har det vanskelig, når du feiler eller føler deg utilstrekkelig.

Kan det å være snill med deg selv bidra til å gjøre deg lykkeligere og sunnere? Nyere forskning viser at det å styrke selvmedfølelse er hemmeligheten til et bedre liv. Selvmedfølelse reduserer angst og depresjon, og hjelper oss til å velge gode vaner som et sunnere kosthold og mosjon.

PURE HOT YOGA er et vakkert, lunt yogastudio og holder til i Eidsvåg Fabrikker i Eidsvågbakken 1. Kom i behagelige og løse klær. Påmelding gjør du direkte til PURE HOT YOGA.

Dette er en workshop som passer for absolutt alle og her kreves ingen forkunnskap.

Velkommen til dager med et sterkere omsorgssystem og til mykere hverdagsøyeblikk.

22.11
kl. 19:15 - 21:30
450,-

Kunsten å hvile, FÅ PLASSER

Pure Hot Yoga / Yogaloftet Fana

Workshop: Kunsten å hvile
«Det jeg er bevisst – kan jeg gjøre noe med, det jeg ikke er bevisst – gjør noe med meg», Brown
Selv noe så enkelt som å slappe av og hvile kan være frustrerende vanskelig hvis du ikke er i kontakt med kroppen din.
I en travel hverdag har vi ofte en tendens til å plassere spenninger i spesielle muskelgrupper; som for eksempel i skuldrene, i kjeven og i hofter. For å frigjøre disse spenningene må du først bli klar over at de er der, du må føle spenningene. Du må også vite hvordan du skal slå av autopiloten. Dette innebærer blant annet å skanne igjennom kroppen med et fokusert sinn, og bli bevisst sensasjonene som kommer fra musklene, avtrykkene fra livet du lever. Først når du er dette bevisst kan du gi beskjed til musklene om å gi slipp på spenningene, og invitere pusten til fri bevegelse.
Bli med på en inspirerende workshop hos PURE HOT YOGA eller på Yogaloftet Fana som inviterer deg til å bli nærværende i eget liv og. Dette er en workshop for deg som ønsker å erfare dyp hvile, og lære verktøy som roer ned i både kropp og sinn. Vi bruker øvelser fra restorative yoga, yoga nidra og mindfulness.
Jeg tilbyr to identiske workshops på følgende dato:
 • torsdag 22. november fra kl 19:15 – 21:30 PÅMELDING (Få plasser)
 • torsdag 06. desember fra kl 19:15 – 21:30 PÅMELDING (Fullbooket)
 • tirsdag  11. desember fra kl 19:15 – 21:30 PÅMELDING ( Få plasser)

PURE HOT YOGA er et vakkert, lunt yogastudio og holder til i Eidsvåg Fabrikker i Eidsvågbakken 1. Fint om du møter kl 18:45 slik at du får tid til å lande og nyte en kopp te før vi starter. Kom i behagelige og løse klær. Påmelding gjør du direkte til PURE HOT YOGA eller til Yogaloftet i Fana.

Dette er en workshop som passer for absolutt alle og her kreves ingen forkunnskap. Vi ser fram til å samle deg som er gammel, ung, stiv, myk, mann, kvinne, erfaren og uerfaren til dype pust, mykhet og god avspenning på matten denne kvelden.
04.01 - 06.01
kl. 19:00 - 12:00
4900,-

Yogahelg Finse, FULLT

Finse 1222

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Har du lyst å bli med oss på en unik reise og et vakkert vintereventyr? I januar er det er full vinter på Finse når vi kommer opp til snøen og det flotte vinter lyset. Dette åpner opp for magiske øyeblikk både inne på yoga matten og ute i det snødekte landskapet. Yogahelgen på Finse er den beste starten på et nytt år. Her får du mulighet til å erfare det som gjør deg godt, slik at du kan la dette være en guide til gode valg inn i det nye året. Denne helgen er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga med en skitur i høyfjellet, alternativ kan skiene byttes ut med strikketøy eller en god bok. Helgen passer for alle, enten du er ny til yoga eller har praktisert yoga fra før.

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:15 Vi møtes i Jøkulsalen til en myk yoga flyt
20:15 – 20:45 Meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig kortreist middag
Lørdag
8:30 – 10:00 Vi hilser en ny dag velkommen med mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid, og for de som ønsker har vi YOGALEK i snøen fra ca 11:30 – 12:00
15:30 – 17:30 Yoga med Kristin
17:30 – 19:00 Badestampen
19:00 Vi samles til en nydelig, treretters middag

Søndag

8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Mindful flow

Din investering er kr 4900,- ved påmelding og innbetaling av depositum innen  01. november. Denne prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag fra Finse 1222 sitt fantastiske kjøkken, herlig frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 700 ekstra.

Vi ANBEFALER at du tar med deg:
 • Yogamatte
 • Pledd til meditasjon og yoga
 • Sitteunderlag til meditasjon ute
 • Lune ullstrømper
 • Et åpent og nysgjerrig sinn
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • For å reservere din plass betaler du inn et depositum på kr 1900,- ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Finse».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 15. desember.
Velkommen til et vakkert vintereventyr – Vibekke & Kristin
25.05 - 01.06
kl. -
fra 12 800,-

Yoga & vandring Mallorca, FÅ PLASSER

Pollensa, Mallorca

Yoga og fottur på MallorcaÅrets yoga retreat med fottur var en stor suksess og nå har du muligheter for å bli med på drømmereisen til Mallorca i 2019.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana, en unik vakker nasjonal park som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. februar

Ukespakke i dobbeltrom: 12 800,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 15 800,- NOK

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, transport tur – retur Palma flyplass.

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yoga reise, Vibekke
28.09 - 05.10
kl. -
fra 12 800,-

Yoga & vandring Mallorca

Pollensa, Mallorca

Årets yoga retreat var en stor suksess og nå har du muligheter for å bli med på drømmereisen med yoga, mindfulness & vandring på Mallorca i 2019.

Vi bor i en villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana, en unik vakker nasjonal park som er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av flotteste fotturene på Mallorca.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. februar

Ukespakke i dobbeltrom: 12 800,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 15 800,- NOK

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og vandring. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring med transport, transport tur – retur Palma flyplass.

For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din mail vil du få tilsendt litt info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og større tilstedeværelse. Denne tilstedeværelsen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yoga reise, Vibekke

vandring på Mallorca

01.02 - 03.02
kl. 19:00 - 12:00
4900,-

Yogahelg Finse, FÅ PLASSER

Finse 1222

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Har du lyst å bli med oss på en unik reise og et vakkert vintereventyr?  Yogahelgen på Finse er den beste starten på et nytt år. Her får du mulighet til å erfare det som gjør deg godt, slik at du kan la dette være en guide til gode valg inn i det nye året. Denne helgen er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga med en skitur i høyfjellet, alternativ kan skiene byttes ut med strikketøy eller en god bok. Helgen passer for alle, enten du er ny til yoga eller har praktisert yoga fra før.

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:45 Velkommen til en myk flyt og en deilig meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig kortreist middag
Lørdag
8:30 – 10:00 Mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid, og for de som ønsker har vi YOGALEK i snøen fra ca 11:30 – 12:00
15:30 – 17:30 Yoga
17:30 – 19:00 Badestampen
19:00 Vi samles til en nydelig, treretters middag

Søndag

8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Meditasjon og myk flyt

EARLYBIRD PRIS : Pris 4900,- ved påmelding og innbetaling av depositum innen  15. november.

Prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag fra Finse 1222 sitt fantastiske kjøkken, herlig frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 700 ekstra.
 Vi ANBEFALER at du tar med deg:
 • Yogamatte
 • Pledd til meditasjon og yoga
 • Sitteunderlag til meditasjon ute
 • Lune ullstrømper
 • Et åpent og nysgjerrig sinn
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • For å reservere din plass betaler du inn et depositum på kr 1900,- ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Finse».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 11. januar.
Velkommen til et vakkert vintereventyr – Vibekke & Kristin