27.06 - 04.07
kl. 16:00 - 9:00
13750,-

Yoga retreat i vakre Hellas – sommer 2020

Yoga retreat Hellas

«Sola varmer, det lukter vår, alt er liv – og jeg er en del av det. Jeg har ikke gått ut i naturen, men inn i den » – Dag O. Hessen

I 4 år har jeg drømt om å invitere til retreat på denne vakre plassen. Her får du en uke med nærende luksus, med tid til fordype deg i å sanse, å nyte, å lytte, å lande. Dette er en plass hvor vi blir minnet om og får erfart verdien av nærvær, ro og fordypning i eget liv.

Her får du daglig mykgjøring på yogamatten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Stranden finner du 5 minutters gange fra vårt retreat sted, slik at du kan fortsette din mykgjøring med et lunt sjøbad der.

Her utforsker vi det som gjør oss godt

Vi praktiserer yoga to ganger daglig, både morgen og ettermiddag. Vi har 3 yoga shala’s vi kan velge mellom, 2 utendørs, begge godt beskyttet fra solen, og ett innendørs. Så her kommer vi tett på naturen også når vi er på yogamatten. Når du ikke er på matten har du rikelig med tid til å hvile i den vakre hagen, eller ta en tur til en av de 3 rolige strendene som ligger 5 minutters gange fra huset. Om du ønsker å utforske øyen på egenhånd så har du også mulighet for det. Om gruppen vil, så arrangerer vi en felles båttur til noen av de idylliske strendene, og en sjarmerende havneby.

Nærende og kortreist mat

Vi blir servert mat som er laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen nyter vi i fellesskap ute på terrassen under stjernene. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, og til å utforske rutiner som styrker fysisk og psykisk velvære. Her lager vi rom for å gjenoppdage det som gjør deg godt.

Hva er inkludert?

På denne retreaten kan du velge mellom å bo i hovedhuset, som tilbyr nydelige soverom, alle med eget bad, vakre uteplasser med utsikt til sjø. Du kan alternativt bo tett i naturen, i en av de idylliske yurt’ene.

Pris for en uke på retreat på denne vakre plassen, avhenger av hvilken romtype du velger. Prisen starter på 13750,- per person for en ukespakke i en yurt. Der er kun noen få enerom tilgjengelig. Mer om hvilke rom som er ledig får du vite når du tar kontakt med meg.

Prisen inkluderer overnatting, en uke med yoga og mindfulness, og 3 nydelige måltid daglig. Prisen inkluderer også en felles gruppe transport til og fra flyplassen. Den nærmeste flyplassen ligger på naboøyen Kefalonia (EFL), hvor blant annet Norwegian tilbyr flygninger fra april – oktober. Du vil motta mer info fra meg angående tidspunkt for vår felles gruppe transport på et senere tidspunkt. Dette blir bestemt når neste års flybilletter blir lagt ut for salg. Prisen for denne retreat’en inkluderer ikke fly.

Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Hvem passer denne retreaten for?

 • For deg som ønsker å lære hvordan du kan bruke yoga og meditasjon for å styrke det som gjør deg godt
 • For deg som ønsker å lære en praksis som kan hjelpe deg å finne ro når det stormer i og rundt deg
 • For deg som ønsker å lære en praksis som gir næring til kropp, sinn og sjel
 • For deg som ønsker å lære hvordan du bedre kan balansere din energi konto
 • For deg som ønsker å styrke holdninger som fremmer aksept, vennlighet og nærhet til deg selv og de du bryr deg om
 • Denne uken passer for alle, også for deg som er ny til yoga

Nysgjerrig på å vite mer?

 • Her kan du se noen vakre inntrykk fra da jeg besøkte plassen tidligere i år: Bilder Hellas
 • Om du vurderer å delta og ønsker å få tilsendt mer info om denne reisen så sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. 

En uke på retreat gir oss mulighet for å rydde plass til å utforske og gjenoppdage det som gjør oss godt. Her får du erfare hva ro, stillhet, og nærvær betyr for deg. Her får du innsikt i det som nærer deg slik at du kan la dette være en guide inn i din hverdag.

«The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart» – Helen Keller

Velkommen til dager som styrker dine hjertekvaliteter – varm hilsen fra Vibekke

16.11 - 17.11
kl. 10:00 - 13:00

Siw Aduvill – Verdien av hvile – workshops

Pure Hot Yoga i Eidsvåg

Verdien av hvile

En helg der vi utforsker ulike former for yoga som styrker nervesystemets respons for omsorg og hvile.

Jeg er interessert i hvile og har derfor invitert forfatter Siw Aduvill til Bergen denne høsten. Hun har nylig kommet ut med boken «HVILE- alt vi vinner ved å la være», hvor hun ser nærmere på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Den utforsker det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen.

Lyst å utforske hvilen?

Verdien av hvile – Del I: Lørdag 10:00 – 12:30

Lørdag morgen starter med Yin Yoga, som er en langsom form for yoga inspirert av taoistisk livsfilosofi, der fokuset liggerpå ”yin-vev” som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Vi forsøker så godt vi kan å slappe av i muskulaturen for å gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Lunsj 12:30 – 13:30 vi spiser vår medbrakte lunsj og nyter en deilig kopp te som du får på huset

Verdien av hvile – Del II: Lørdag 13:30 – 16:00

Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? Basert på vitenskap, gamle tekster og egen utforskning skal vi se hvordan dyp avspenning (yoga nidra), kan gi oss tilgang de dypere lagene i oss selv – og se hva vi kan skape av kreative uttrykk hver for oss og sammen. Ta med skrivesaker (penn & papir).

Pris lørdags workshop 900,- ( Her må man delta på både del I og del II)

Lyst å bli kjent med dronningen av hvile?

Verdien av hvile – vi blir kjent med dronningen av hvile:  Søndag : 10:00 – 13:00

Helgen avsluttes søndag formiddag med selve dronningen av hvile: Restorative Yoga. Også her holdes stillingene over tid, men i motsetning til Yin yoga er det ingen ting som skal strekkes. Målet i restorativ yoga er å la den enkelte kjenne at hele kroppen er støttet opp slik at vedkommende tør å slappe av og gi seg fullstendig hen til avslapningen. Her brukes utstyr som puter, klosser og pledd for å tilrettelegge for denne opplevelsen.

Pris søndags workshop kr 450,-

I løpet av helgen vil vi også se på hva som kommer i veien for hvile, hvordan møter vi denne motstanden rundt oss og i oss, så vi kan vi finne portalene inn mot nervesystemets avspennings respons og få tilgang til mer tilstedeværelse og livskvalitet.

Hvordan melder du deg på?

 • Du kan delta på helgens workshop lørdag + søndag, men det er også fullt mulig å kun delta på en av dagene. Kun lørdag fra 10:00 – 16:00 eller kun søndag fra 10:00 – 13:00
 • Siden Siw er tilreisende fra Oslo er vi er derfor nødt å sette en påmeldings frist, og dette er søndag 03. nov.
 • Du sender Vibekke en mail til info@juicyful.no og beskriver om du ønsker å delta på begge workshops (lørdag + søndag) eller kur lørdag eller kun søndag. For å bekrefte din plass betaler du inn kursavgift ved påmelding til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn.

Helgens workshop’s er åpen for alle, uansett nivå. Kom og erfar verdien av hvile sammen med –  Siw og Vibekke

Bio:
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork. Siw underviser på ulike yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt. I 2015 gav hun ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk en positiv mottagelse i det norske yogamiljøet. Hennes andre bok ”HVILE – alt vi vinner ved å la være” kom ut på Tiden Norsk Forlag i april 2019 og har allerede blitt solgt til utlandet.

 

 

03.09 - 12.11
kl. 10:00 - 11:15
1500,-

Yogakurs, rolig yoga – FULLT

" Lokalet" - Alvøveien 158

YOGAKURS – rolig yoga i Alvøen

Dette er et rolig yogakurs hvor vi utfører øvelsene langsomt og med stor oppmerksomhet. Ønsket med kurset er å få løst opp i den fysiske kroppen, i spenninger som vi ofte plasserer i hofter, rygg, skuldre og nakke. Når vi går på yoga matten har vi også en anledning til å nullstille oss mentalt. Og praksisen gir oss mulighet for å lære teknikker som gir oss en direkte tilgang til verden gjennom sansene. Da styrker vi også det oppmerksomme nærværet, og slik blir yoga og meditasjon en invitasjon til å ta et bevisst valg om å leve mer tilstede i eget liv.

Kurset varer i 8 uker, passer for alle og krever ingen forkunnskap for å delta. Jeg gleder meg over å kunne tilby kurs på både formiddag og ettermiddag i Alvøen denne høsten. Meld deg på det kurset som passer deg best, så kan du flekse/variere mellom kursene.

 • Tirsdag kl 10:00 – 11:15 i lokalet ved Alvøen kai – FULLBOOKET
 • Tirsdag kl 18:00 – 19:15 i lokalet ved Alvøen kai – FULLBOOKET
  • Oppstart 03. september – 12. november (ingen yoga uke 37, 40 og 41)

Om du ønsker å bli med kan du melde deg på via Vipps. Du finner Juicyful på Vipps med # 139648 . Alternativ kan du sende din påmelding til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1500,-,- til konto 9722 50 70133 for å bekrefte din plass.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you» 

Velkommen til en dyp pust på matten – Vibekke

03.09 - 12.11
kl. 19:30 - 20:45
1500,-

Yoga for stive menn, FULLT

" Lokalet" - Alvøveien 158

yoga for stive mennFøler du deg stiv og støl?  Yoga for stive menn er en klasse tilpasset til guttene.

Yoga må ikke nødvendigvis være en spirituell praksis, men kan være et sted hvor man øver på å forholde seg til egen kropp med andre holdninger og et større nærvær enn det vi normalt gjør. Slik kan yoga være en arena hvor man lærer noe om hvordan kroppen virker og hvordan man kan ta bedre vare på den. Enhver kropp er forskjellig fra dag til dag, men også i løpet av en dag. Yoga tilbyr oss en arena hvor vi kan bli mer lydhør for disse forandringene. Slik blir vi også klarere på hva vår helhetlige kropp trenger for å ha det bra, både når vi er på matten og i livet vårt ellers. Med et slikt fokus blir yoga også en trening for å bli mer oppmerksom i eget liv.

Kurset varer i 8 uker, passer for alle og krever ingen forkunnskap for å delta.

 • Tirsdag kl 19:30 – 20:45 i lokalet ved Alvøen kai
  • OPPSTART 03. september – 12. november (ingen yoga uke 37, 40 og 41)

PASSER KLASSEN FOR DEG?

Yoga for stive menn passer for alle uansett alder eller treningsbakgrunn. Dette er ingen prestasjons trening, og dette er ikke en klasse som for deg som ønsker en tung og slitsom økt.  Dette er en rolig yogaklasse. Her utføres øvelsene med stor oppmerksomhet i samsvar med din pust og din bevegelse. Dette er for deg som ønsker å bruke yoga for å mykne opp i kroppen. Dette er for deg som ønsker å lære hvordan du kan slippe spenninger og stress i egen kropp. Så ta på deg fleksible treningsklær, og forbered deg på en klasse hvor du får pustet, strukket og øvet på å finne hvile i deg selv.

Om du ønsker å bli med kan du melde deg på via Vipps. Du finner Juicyful på Vipps med # 139648 . Alternativ kan du sende din påmelding til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1500,-,- til konto 9722 50 70133 for å bekrefte din plass.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you» 

Velkommen til en dyp strekk på matten – Vibekke

03.01 - 05.01
kl. 19:00 - 12:00
4900,-

Yogahelg på Finse, ditt vintereventyr. FÅ PLASSER!

Finse 1222

yogahelg Finse

Yogahelg på Finse – ditt vintereventyr

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Har du lyst å bli med oss på en unik reise og et vakkert vintereventyr? I januar er det er full vinter på Finse når vi kommer opp til snøen og det flotte vinter lyset. Dette åpner opp for magiske øyeblikk både inne på yoga matten og ute i det snødekte landskapet. En yogahelg på Finse er den beste starten på et nytt år. Her får du mulighet til å erfare det som gjør deg godt, slik at du kan la dette være en guide til gode valg inn i det nye året. Denne helgen er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga med en skitur i høyfjellet, men ski er ingen must her på Finse. Du kan like godt hente fram strikketøyet eller din favoritt bok. Denne helgen handler om å lage rom for det som du liker aller best.

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:15 Vi møtes i Jøkulsalen til Yoga og en myk flyt
20:15 – 20:45 Meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig kortreist middag
Lørdag
8:30 – 10:00 Vi hilser en ny dag velkommen med mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid, og for de som ønsker har vi YOGALEK i snøen fra ca 11:30 – 12:00
16:00 – 18:00 Yoga med Kristin
18:00 – 19:00 Mykgjøring i badstuen
19:00 Vi samles til en nydelig, treretters middag

Søndag
8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Yoga – myk flyt

Din investering er kr 4900,- ved påmelding og innbetaling av depositum kr. 1900,- innen  01. november. Denne prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag fra Finse 1222 sitt fantastiske kjøkken, herlig frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 700,- ekstra.

Hvem er denne yogahelgen for?

 • For deg som ønsker å erfare det som gjør deg godt
 • For deg som reiser alene, eller sammen med en venn
 • For deg som liker fjell, god mat og gode folk
 • For deg som har lyst å prøve yoga
 • For deg som ikke får praktisert nok yoga
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • Gi beskjed om romtype du ønsker og hvem du reiser med (enerom/dobbeltrom/trippelrom)
 • Du bekrefter din plass betaler når du betaler ditt depositum på kr 1900,- til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Finse».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 15. desember.
Velkommen til ditt vintereventyr & yogahelg på Finse – Vibekke & Kristin
16.05 - 23.05
kl. -
fra 14 000,-

Yoga & vandring på Mallorca 2020, påmelding startet!

Pollensa, Mallorca

Yogareise MallorcaYOGAREISE med VANDRING på Mallorca

For 5. gang drar vi i 2020 tilbake til Mallorca for en helt spesiell yogareise. Her venter en uke med yoga og vandring i den vakre nasjonalparken på denne populære ferieøyen. Når vi drar på retreat, lager vi rom for å trekke oss litt tilbake fra hverdagens mange gjøremål, til dager med større ro og fordypning. Slik får du erfare og styrke det som gjør deg godt.

Ny vandretur

Vi bor i en privat villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Dette unike området er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av de flotteste fotturene på Mallorca. For dere som har vært med meg på denne reisen før, ser jeg fram til å vise dere en helt ny tur, som tar oss til en vakker og stille strand. Vi returnerer til Port de Soller med båt, og slik får du også sett den vakre kystlinjen.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. desember. Etter 01. desember stiger prisene med NOK 2000,-

Ukespakke i dobbeltrom: 14 000,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 17 000,- NOK ( FULLBOOKET i enerom Mai 2020)

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, transport tur – retur Palma flyplass, transport til og fra vandring.

Hvem er denne reisen for?

 • Er du usikker fordi du ikke har noen å reise med? Dette er en reise for en liten gruppe, med felles ønsker og samme interesser. Det er flere av gjestene våre som reiser alene med oss på tur. Fordi vi som reiser har felles interesser, blir det alltid en trivelig stemning – selv om du ikke kjenner noen i gruppen fra før. Vi finner en passende turdeltager til deg, som du kan dele rom med, dersom du ikke foretrekker enkelt rom.
 • Er du ny til yoga? Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å bli med på denne reisen.
 • Du kan velge mellom tur i Mai (16.-23. mai) eller tur i September (19.-26. september)
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen til Mallorca. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Om du vil se noen vakre bilder fra vår forrige yogareise finner du det her: Bilder Mallorca  .

 • Lurer du på om dette er en reise for deg? Ring Vibekke for en nærmere prat på 91319137
 • Ønsker du å reservere plass? Send Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din reservasjon vil du få tilsendt mer info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og til dager med større tilstedeværelse. Denne erfaringen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse, og i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yogareise, Vibekke
31.01 - 02.02
kl. 19:00 - 12:00
4900,-

Yogahelg på Finse. Påmelding har startet!

Finse 1222

Yogahelg Finse

Yogahelg på Finse – ditt vintereventyr

«What is this life if, full of care, we have no time to stand and stare»

Har du lyst å bli med oss på en unik reise og et vakkert vintereventyr?

I februar vil du på Finse oppleve vakkert, blått vinter lys. Dette åpner opp for magiske øyeblikk både inne på yoga matten og ute i det snødekte landskapet. En yogahelg på Finse er for mange den beste starten på et nytt år. Her får du mulighet til å erfare det som gjør deg godt, slik at du kan la dette være en guide til gode valg inn i det nye året. Denne helgen er perfekt for deg som ønsker å kombinere yoga med en skitur i høyfjellet, men ski er ingen must her på Finse. Du kan like godt hente fram strikketøyet eller din favoritt bok. Denne helgen handler om å lage rom for det som du liker aller best.

 

Program for helgen:

Fredag
19:00 – 20:15 Vi møtes i Jøkulsalen til Yoga og en myk flyt
20:15 – 20:45 Meditasjon
21:00 Vi nyter en nydelig kortreist middag
Lørdag
8:30 – 10:00 Vi hilser en ny dag velkommen med mykgjørende yoga
10:00-11:00 Frokost
Egentid, og for de som ønsker har vi YOGALEK i snøen fra ca 11:30 – 12:00
16:00 – 18:00 Yoga med Kristin
18:00 – 19:00 Mykgjøring i badstuen
19:00 Vi samles til en nydelig, treretters middag

Søndag
8:00-09:45 Frokost
10:00 – 12:00 Yoga – myk flyt

Din investering er kr 4900,- ved påmelding og innbetaling av depositum kr. 1900,- innen  15. november. Denne prisen inkluderer yogaprogram, overnatting i tokvinnesrom, nydelig middag fra Finse 1222 sitt fantastiske kjøkken, herlig frokost og smørelunsj. Ønsker du enkelt rom betaler du kr 700,- ekstra.

Hvem er denne yogahelgen for?

 • For deg som ønsker å erfare det som gjør deg godt
 • For deg som reiser alene, eller sammen med en venn
 • For deg som liker vakker natur, god mat og gode folk
 • For deg som har lyst å prøve yoga
 • For deg som ønsker å praktisere mer yoga
 Ønsker du å bli med oss denne helgen?
 • Send en mail med påmelding til info@juicyful
 • Gi beskjed om romtype du ønsker og hvem du reiser med (enerom/dobbeltrom/trippelrom)
 • Du bekrefter din plass betaler når du betaler ditt depositum på kr 1900,- til konto 9713 22 92470. Husk å merke din innbetaling med ditt navn og «Yogahelg  Finse».
 • Det er bindende påmelding og depositum vil ikke bli refundert ved kansellering
 • Resterende kursavgift forfaller til betaling 15. januar
Velkommen til ditt vintereventyr & yogahelg på Finse – Vibekke & Kristin