25.03 - 27.05
kl. 18:15 - 21:15

UTSATT pga KORONA – velvære en ny kursserie

ASK Kurssenter (Askøy)

VELVÆRE – en kursserie med yoga og badstue

For everyone, well-being is a journey. The secret is committing to that journey and taking those first steps with hope and belief in yourself.

— Deepak Chopra

Vårens yogakurs blir erstattet av en kursserie med langøkter på Ask. Her får du 5 kurskvelder som gir deg rom for mykgjøring fra innerst til ytterst. Dette vil oppleves som en dyptgående SPA behandling, og du vil samtidig lære hvordan du kan forankre oppmerksomheten i din kropp. Dette gir en helt annen opplevelse av både bevegelse, pust og avspenning – og muliggjør en mer uforbeholden tilstedeværelse og en følelse av dyp velvære.

Vi starter kvelden med badstue og et sjøbad for deg som vil, husk dette er din praksis for å utforske og styrke det som gjør deg godt. Deretter beveger vi oss inn i en nærende yin praksis, før vi avslutter dagen med en dyp og god avspenning.

Uavhengig av om vi er i bevegelse eller i stillstand; det handler om å stadig øke evnen til å bebo oss selv – innenfra og ut. Dette er en av inngangsportene til å føle seg vel i egen kropp, hvor nye krefter genereres.

Kurskvelder er:

 • onsdag 25. mars
 • onsdag 15. april
 • onsdag 29. april
 • onsdag 06. mai
 • onsdag 27. mai

Pris: kr 450,- pr økt / kr 2000,- for kurspakke med 5 økter.

Du kan være med på en eller alle kurskvelder. De som velger hele kurspakken første prioritet.

Vi vil være i de flotte lokalene til SKANDINAVISK YOGA OG MEDITASJONSSKOLE :  Ask kurssenter: Floridavegen 81, N-5307 Ask

Hva trenger du å ta med?

 • behagelig klær til din yoga praksis
 • badedrakt og håndkle til badstue
 • et nysgjerrig og åpent sinn

Yogamatter og annet utstyr finnes på stedet så det trenger du ikke ta med deg.

Hvordan melder du deg på?

 • Du sender en mail til info@juicyful.no
 • Noter om du ønsker å bli med på hele kurspakken eller enkelte kurskvelder

Velkommen til en nærende stund på matten – Vibekke

19.09 - 26.09
kl. 12:00 - 12:00
14 000

Yogareise & vandring | Mallorca | SNART UTSOLGT

Mallorca

YOGAREISE med VANDRING på Mallorca

For 7. gang drar vi i september 2020 tilbake til Mallorca for en helt spesiell yogareise. Her venter en uke med yoga og vandring i den vakre nasjonalparken på denne populære ferieøyen. Dette er en yoga retreat, hvor vi trekker oss litt tilbake fra hverdagens mange gjøremål, til dager med større ro og rom for fordypning. Slik får du erfare og styrke det som gjør deg godt.

Ny vandretur

Vi bor i en privat villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Dette unike området er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av de flotteste fotturene på Mallorca. For dere som har vært med meg på denne reisen før, ser jeg fram til å vise dere en helt ny tur, som tar oss til en vakker og stille strand. Vi returnerer til Port de Soller med båt, og slik får du også sett den vakre kystlinjen.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. desember. Etter 01. desember stiger prisene med NOK 2000,-

Ukespakke i dobbeltrom: 14 000,- NOK – ÅPEN

Ukespakke i enkeltrom: 17 000,- NOK – EN PLASS

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, buss transport tur – retur Palma flyplass og buss transport til og fra vandring. Fly er ikke inkludert i denne reisen.

Hvem er denne reisen for?

 • Er du usikker fordi du ikke har noen å reise med? Dette er en reise for en liten gruppe, med felles ønsker og samme interesser. Det er flere av gjestene våre som reiser alene med oss på tur. Fordi vi som reiser har felles interesser, blir det alltid en trivelig stemning – selv om du ikke kjenner noen i gruppen fra før. Vi finner en passende turdeltager til deg, som du kan dele rom med, dersom du ikke foretrekker enkelt rom.
 • Er du ny til yoga? Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å bli med på denne reisen.
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen til Mallorca. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Om du vil se noen vakre bilder fra vår forrige yogareise finner du det her: Bilder Mallorca  .

 • Lurer du på om dette er en reise for deg? Ring Vibekke for en nærmere prat på 91319137
 • Ønsker du å reservere plass? Send Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din reservasjon vil du få tilsendt mer info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og til dager med større tilstedeværelse. Denne erfaringen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse, og i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yogareise, Vibekke
27.06 - 04.07
kl. 16:00 - 9:00
13750,-

Yoga retreat til Hellas – SNART UTSOLGT

Yoga retreat Hellas

«Sola varmer, det lukter vår, alt er liv – og jeg er en del av det. Jeg har ikke gått ut i naturen, men inn i den » – Dag O. Hessen

I 4 år har jeg drømt om å invitere til retreat på denne vakre plassen. Her får du en uke med nærende luksus, med tid til fordype deg i å sanse, å nyte, å lytte, å lande. Dette er en plass hvor vi blir minnet om og får erfart verdien av nærvær, ro og fordypning i eget liv.

Her får du daglig mykgjøring på yogamatten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Stranden finner du 5 minutters gange fra vårt retreat sted, slik at du kan fortsette din mykgjøring med et lunt sjøbad der.

Her utforsker vi det som gjør oss godt

Vi praktiserer yoga to ganger daglig, både morgen og ettermiddag. Vi har 3 yoga shala’s vi kan velge mellom, 2 utendørs, begge godt beskyttet fra solen, og ett innendørs. Så her kommer vi tett på naturen også når vi er på yogamatten. Når du ikke er på matten har du rikelig med tid til å hvile i den vakre hagen, eller ta en tur til en av de 3 rolige strendene som ligger 5 minutters gange fra huset. Om du ønsker å utforske øyen på egenhånd så har du også mulighet for det. Om gruppen vil, så arrangerer vi en felles båttur til noen av de idylliske strendene, og en sjarmerende havneby.

Nærende og kortreist mat

Vi blir servert mat som er laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen nyter vi i fellesskap ute på terrassen under stjernene. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, og til å utforske rutiner som styrker fysisk og psykisk velvære. Her lager vi rom for å gjenoppdage det som gjør deg godt.

På denne retreaten kan du velge mellom å bo i hovedhuset, som tilbyr nydelige soverom, alle med eget bad, vakre uteplasser med utsikt til sjø. Du kan alternativt bo tett i naturen, i en av de idylliske yurt’ene.

Hva er inkludert?

Pris for en uke på retreat på denne vakre plassen, avhenger av hvilken romtype du velger. Prisen starter på 13750,- per person for en ukespakke i en yurt. Der er kun noen få enerom tilgjengelig. Mer om hvilke rom som er ledig får du vite når du tar kontakt med meg.

Prisen inkluderer overnatting, en uke med yoga og mindfulness, og 3 nydelige måltid daglig. Prisen inkluderer også en felles gruppe transport til og fra flyplassen. Den nærmeste flyplassen ligger på naboøyen Kefalonia (EFL), hvor blant annet Norwegian tilbyr flygninger fra april – oktober. Du vil motta mer info fra meg angående tidspunkt for vår felles gruppe transport på et senere tidspunkt. Dette blir bestemt når neste års flybilletter blir lagt ut for salg. Prisen for denne retreat’en inkluderer ikke fly.

Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Hvem passer denne retreaten for?

 • For deg som ønsker å lære hvordan du kan bruke yoga og meditasjon for å styrke det som gjør deg godt
 • For deg som ønsker å lære en praksis som kan hjelpe deg å finne ro når det stormer i og rundt deg
 • For deg som ønsker å lære en praksis som gir næring til kropp, sinn og sjel
 • For deg som ønsker å lære hvordan du bedre kan balansere din energi konto
 • For deg som ønsker å styrke holdninger som fremmer aksept, vennlighet og nærhet til deg selv og de du bryr deg om
 • Denne uken passer for alle, også for deg som er ny til yoga

Nysgjerrig på å vite mer?

 • Her kan du se noen vakre inntrykk fra da jeg besøkte plassen tidligere i år: Bilder Hellas
 • Om du vurderer å delta og ønsker å få tilsendt mer info om denne reisen så sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. 

En uke på retreat gir oss mulighet for å rydde plass til å utforske og gjenoppdage det som gjør oss godt. Her får du erfare hva ro, stillhet, og nærvær betyr for deg. Her får du innsikt i det som nærer deg slik at du kan la dette være en guide inn i din hverdag.

«The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart» – Helen Keller

Velkommen til dager som styrker dine hjertekvaliteter – varm hilsen fra Vibekke

19.08 - 26.08
kl. 16:00 - 8:00
9900,-

Yogareise Nord-Norge | Learning to pause

Fordypningsrommet Fleinvær

Yogareise Nord-Norge | learning to pause

«Her ute blir vi minnet om at ro, stillhet og fordypning må løftes som en verdi» – Stortingspresident Olemic Thommessen under åpningstalen for Fordypningsrommet Fleinvær.

MINDFULNESS – NATUR – YOGA – STILLHET

Dette er et sted som vil fylle deg med hjertebank og nærhet. Det er derfor med et stort smil om munnen at jeg på nytt inviterer til retreat på denne unike plassen. Her får du en uke med urørt luksus, hvor du kan fordype deg i naturens ro, til stillhet, til mykhet og velvære. Dette er en uke hvor vi lager rom for å pause, hvor vi styrker værekraften; det å sanse, det å lytte, det å lande. Du er invitert med til en uke uten telefon og nettbrett, hvor vi vil øve oss på å finne balansen utenfor skjermen i kontakt med oss selv og moder jord. Om du vil kan du vandre til øyas høyeste topp (39 MOH) og til små, private badeplasser for en frisk dukkert i det krystallklare vannet. Her blir det mykgjøring i vår egen badstue og på matten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Her kan du se bilder fra vår forrige retreat på Fordypningsrommet sommeren 2018.

MAT & VEGETARKURS

Vi har ingen kokk med oss denne uken, men vi står selv for matlaging. Vi starter uken med et vegetar kurs, slik at du får tips om hva som er viktig når du skal sette sammen et fullverdig vegetar måltid. Jeg setter opp en spennende vegetar meny og i løpet av uken får du anledning til å lære deg noen smakfulle og sunne vegetar retter.

HVEM PASSER UKEN FOR

Dette er en liten, intim retreat, med kun plass til 8 deltagere. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga eller mindfulness for å delta.

Dette er en plass hvor det er lagt opp til at man kommer tett på naturen og hverandre. Det betyr at de fleste av oss må dele soverom. Vi har stor bevegelsefrihet mellom rommene og i naturen, men vi deler også kjøkkenhus og sanitærhus.

Din investering for en uke med naturlig ro er:

 • Ukespakke i dobbeltrom: 9900,- (for påmelding før 30. april/ etter 30. april 11500,-)
 • Ukespakke i enkeltrom: 12900,- (for påmelding før 30. april/ etter 30. april 14500,-)
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Denne prisen inkluderer en uke med mindfulness, yoga & natur, vegetar kurs, smaksrik mat og losji. Prisen inkluderer ikke fly, og ikke båt til og fra Fleinvær. For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din påmelding vil du få tilsendt litt info om båtreisen ut til Fleinvær og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

«Velkommen tilbake til naturen, tilbake til våre røtter, til det innerste i oss, våre ekte selv. Velkommen til det store, åpne havet, langt borte fra den banale, tomme staffasjen, i det kunstige livet. Velkommen til lang, ineffektiv, lykkelig, lat rusle-rundtdagdriver virksomhet» – tekst inspirert av Brenda Ueland.

Varm velkommen til en nærende uke – Vibekke

16.05 - 23.05
kl. -
fra 14 000,-

Yoga & vandring på Mallorca, SNART UTSOLGT

Pollensa, Mallorca

Yogareise MallorcaYOGAREISE med VANDRING på Mallorca

For 6. gang drar vi i mai tilbake til Mallorca for en helt spesiell yogareise. Her venter en uke med yoga og vandring i den vakre nasjonalparken på denne populære ferieøyen. Når vi drar på retreat, lager vi rom for å trekke oss litt tilbake fra hverdagens mange gjøremål, til dager med større ro og fordypning. Slik får du erfare og styrke det som gjør deg godt.

Ny vandretur

Vi bor i en privat villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Dette unike området er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av de flotteste fotturene på Mallorca. For dere som har vært med meg på denne reisen før, ser jeg fram til å vise dere en helt ny tur, som tar oss til en vakker og stille strand. Vi returnerer til Port de Soller med båt, og slik får du også sett den vakre kystlinjen.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Ukespakke i dobbeltrom: 14 000,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 17 000,- NOK

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, transport tur – retur Palma flyplass, transport til og fra vandring.

Hvem er denne reisen for?

 • Er du usikker fordi du ikke har noen å reise med? Dette er en reise for en liten gruppe, med felles ønsker og samme interesser. Det er flere av gjestene våre som reiser alene med oss på tur. Fordi vi som reiser har felles interesser, blir det alltid en trivelig stemning – selv om du ikke kjenner noen i gruppen fra før. Vi finner en passende turdeltager som du kan dele rom med.
 • Er du ny til yoga? Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å bli med på denne reisen.
 • Du kan velge mellom tur i Mai (16.-23. mai) eller tur i September (19.-26. september)
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen til Mallorca. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Om du vil se noen vakre bilder fra vår forrige yogareise finner du det her: Bilder Mallorca  .

 • Lurer du på om dette er en reise for deg? Ring Vibekke for en nærmere prat på 91319137
 • Ønsker du å reservere plass? Send Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din reservasjon vil du få tilsendt mer info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og til dager med større tilstedeværelse. Denne erfaringen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse, og i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yogareise, Vibekke