25.03 - 27.05
kl. 18:15 - 21:15

FORDYPNING en kursserie med yoga & badstue

ASK Kurssenter (Askøy)

FORDYPNING – en kursserie med yoga og badstue

“Self-care—the art of attuning and responding to your needs and desires—is a moment to moment process. It’s not about adding something to your to-do list; it’s about cultivating a new way of being.”  – Renee Trudeau

Vårens yogakurs blir erstattet av en kursserie med langøkter på Ask. Her får du 5 kurskvelder som gir deg rom for fordypning og mykgjøring fra innerst til ytterst. Denne kvelden vil oppleves som en dyptgående SPA behandling. Her vil du samtidig lære hvordan du kan forankre oppmerksomheten i din kropp. Dette gir en helt annen opplevelse av både bevegelse, pust og avspenning – og muliggjør en mer uforbeholden og total tilstedeværelse.

Vi starter kvelden med badstue og et sjøbad for de som vil. Deretter går vi videre til et lite detaljdykk i yin yoga, og avslutter med en god avspenning.

Uavhengig av om vi er i bevegelse eller i stillstand; det handler om å stadig øke evnen til å bebo oss selv – innenfra og ut. Dette er en av inngangsportene til dyp hvile, hvor nye krefter genereres.

Kurskvelder er:

 • onsdag 25. mars
 • onsdag 15. april
 • onsdag 29. april
 • onsdag 06 mai
 • onsdag 27 mai

Pris: kr 450,- pr økt / kr 2000,- for kurspakke med 5 økter.

Du kan være med på en aller alle kurskvelder, men velger du hele kurspakken har du første prioritet.

Vi vil være i de flotte lokalene til SKANDINAVISK YOGA OG MEDITASJONSSKOLE :  Ask kurssenter: Floridavegen 81, N-5307 Ask

Hva trenger du å ta med?

 • behagelig klær til din yoga praksis
 • badedrakt og håndkle til badstue
 • et nysgjerrig og åpent sinn

Hvordan melder du deg på?

 • Du sender en mail til info@juicyful.no
 • Noter om du ønsker å bli med på hele kurspakken eller enkelte kurskvelder

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you»

Velkommen til en nærende stund på matten – Vibekke

19.09 - 26.09
kl. 12:00 - 12:00
14 000

Yogareise & vandring | Mallorca | SNART UTSOLGT

Mallorca

YOGAREISE med VANDRING på Mallorca

For 7. gang drar vi i september 2020 tilbake til Mallorca for en helt spesiell yogareise. Her venter en uke med yoga og vandring i den vakre nasjonalparken på denne populære ferieøyen. Dette er en yoga retreat, hvor vi trekker oss litt tilbake fra hverdagens mange gjøremål, til dager med større ro og rom for fordypning. Slik får du erfare og styrke det som gjør deg godt.

Ny vandretur

Vi bor i en privat villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Dette unike området er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av de flotteste fotturene på Mallorca. For dere som har vært med meg på denne reisen før, ser jeg fram til å vise dere en helt ny tur, som tar oss til en vakker og stille strand. Vi returnerer til Port de Soller med båt, og slik får du også sett den vakre kystlinjen.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Earlybird pris om du melder deg på før 01. desember. Etter 01. desember stiger prisene med NOK 2000,-

Ukespakke i dobbeltrom: 14 000,- NOK – ÅPEN

Ukespakke i enkeltrom: 17 000,- NOK – EN PLASS

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, buss transport tur – retur Palma flyplass og buss transport til og fra vandring. Fly er ikke inkludert i denne reisen.

Hvem er denne reisen for?

 • Er du usikker fordi du ikke har noen å reise med? Dette er en reise for en liten gruppe, med felles ønsker og samme interesser. Det er flere av gjestene våre som reiser alene med oss på tur. Fordi vi som reiser har felles interesser, blir det alltid en trivelig stemning – selv om du ikke kjenner noen i gruppen fra før. Vi finner en passende turdeltager til deg, som du kan dele rom med, dersom du ikke foretrekker enkelt rom.
 • Er du ny til yoga? Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å bli med på denne reisen.
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen til Mallorca. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Om du vil se noen vakre bilder fra vår forrige yogareise finner du det her: Bilder Mallorca  .

 • Lurer du på om dette er en reise for deg? Ring Vibekke for en nærmere prat på 91319137
 • Ønsker du å reservere plass? Send Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din reservasjon vil du få tilsendt mer info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og til dager med større tilstedeværelse. Denne erfaringen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse, og i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yogareise, Vibekke
27.06 - 04.07
kl. 16:00 - 9:00
13750,-

Yoga retreat til Hellas – SNART UTSOLGT

Yoga retreat Hellas

«Sola varmer, det lukter vår, alt er liv – og jeg er en del av det. Jeg har ikke gått ut i naturen, men inn i den » – Dag O. Hessen

I 4 år har jeg drømt om å invitere til retreat på denne vakre plassen. Her får du en uke med nærende luksus, med tid til fordype deg i å sanse, å nyte, å lytte, å lande. Dette er en plass hvor vi blir minnet om og får erfart verdien av nærvær, ro og fordypning i eget liv.

Her får du daglig mykgjøring på yogamatten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Stranden finner du 5 minutters gange fra vårt retreat sted, slik at du kan fortsette din mykgjøring med et lunt sjøbad der.

Her utforsker vi det som gjør oss godt

Vi praktiserer yoga to ganger daglig, både morgen og ettermiddag. Vi har 3 yoga shala’s vi kan velge mellom, 2 utendørs, begge godt beskyttet fra solen, og ett innendørs. Så her kommer vi tett på naturen også når vi er på yogamatten. Når du ikke er på matten har du rikelig med tid til å hvile i den vakre hagen, eller ta en tur til en av de 3 rolige strendene som ligger 5 minutters gange fra huset. Om du ønsker å utforske øyen på egenhånd så har du også mulighet for det. Om gruppen vil, så arrangerer vi en felles båttur til noen av de idylliske strendene, og en sjarmerende havneby.

Nærende og kortreist mat

Vi blir servert mat som er laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen nyter vi i fellesskap ute på terrassen under stjernene. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, og til å utforske rutiner som styrker fysisk og psykisk velvære. Her lager vi rom for å gjenoppdage det som gjør deg godt.

På denne retreaten kan du velge mellom å bo i hovedhuset, som tilbyr nydelige soverom, alle med eget bad, vakre uteplasser med utsikt til sjø. Du kan alternativt bo tett i naturen, i en av de idylliske yurt’ene.

Hva er inkludert?

Pris for en uke på retreat på denne vakre plassen, avhenger av hvilken romtype du velger. Prisen starter på 13750,- per person for en ukespakke i en yurt. Der er kun noen få enerom tilgjengelig. Mer om hvilke rom som er ledig får du vite når du tar kontakt med meg.

Prisen inkluderer overnatting, en uke med yoga og mindfulness, og 3 nydelige måltid daglig. Prisen inkluderer også en felles gruppe transport til og fra flyplassen. Den nærmeste flyplassen ligger på naboøyen Kefalonia (EFL), hvor blant annet Norwegian tilbyr flygninger fra april – oktober. Du vil motta mer info fra meg angående tidspunkt for vår felles gruppe transport på et senere tidspunkt. Dette blir bestemt når neste års flybilletter blir lagt ut for salg. Prisen for denne retreat’en inkluderer ikke fly.

Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Hvem passer denne retreaten for?

 • For deg som ønsker å lære hvordan du kan bruke yoga og meditasjon for å styrke det som gjør deg godt
 • For deg som ønsker å lære en praksis som kan hjelpe deg å finne ro når det stormer i og rundt deg
 • For deg som ønsker å lære en praksis som gir næring til kropp, sinn og sjel
 • For deg som ønsker å lære hvordan du bedre kan balansere din energi konto
 • For deg som ønsker å styrke holdninger som fremmer aksept, vennlighet og nærhet til deg selv og de du bryr deg om
 • Denne uken passer for alle, også for deg som er ny til yoga

Nysgjerrig på å vite mer?

 • Her kan du se noen vakre inntrykk fra da jeg besøkte plassen tidligere i år: Bilder Hellas
 • Om du vurderer å delta og ønsker å få tilsendt mer info om denne reisen så sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. 

En uke på retreat gir oss mulighet for å rydde plass til å utforske og gjenoppdage det som gjør oss godt. Her får du erfare hva ro, stillhet, og nærvær betyr for deg. Her får du innsikt i det som nærer deg slik at du kan la dette være en guide inn i din hverdag.

«The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart» – Helen Keller

Velkommen til dager som styrker dine hjertekvaliteter – varm hilsen fra Vibekke

14.01 - 10.03
kl. 10:00 - 11:15
1500,-

Kurs i rolig yoga | FULLT

" Lokalet" - Alvøveien 158

YOGAKURS – rolig yoga i Alvøen

Dette er et rolig yogakurs hvor vi utfører øvelsene langsomt og med stor oppmerksomhet. Ønsket med kurset er å få løst opp i den fysiske kroppen, i spenninger som vi ofte plasserer i hofter, rygg, skuldre og nakke. Når vi går på yoga matten har vi også en anledning til å nullstille oss mentalt. Og praksisen gir oss mulighet for å lære teknikker som gir oss en direkte tilgang til verden gjennom sansene. Da styrker vi også det oppmerksomme nærværet, og slik blir yoga og meditasjon en invitasjon til å ta et bevisst valg om å leve mer tilstede i eget liv.

Kurset varer i 8 uker, passer for alle og krever ingen forkunnskap for å delta. Jeg gleder meg over å kunne tilby kurs på både formiddag og ettermiddag i Alvøen denne høsten. Meld deg på det kurset som passer deg best, så kan du flekse mellom kursene fra uke til uke.

 • Tirsdag kl 10:00 – 11:15 i lokalet ved Alvøen kai
 • Tirsdag kl 18:00 – 19:15 i lokalet ved Alvøen kai
  • Oppstart 14. jan – 10.mars (ingen yoga uke 9 pga vinterferie)

Om du ønsker å bli med kan du melde deg på via Vipps. Du finner Juicyful på Vipps med # 139648 . Alternativ kan du sende din påmelding til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1500,-,- til konto 9722 50 70133 for å bekrefte din plass.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you» 

Velkommen til en dyp pust på matten – Vibekke

19.08 - 26.08
kl. 16:00 - 8:00
9900,-

Yogareise | Learning to pause | En uke med naturlig fordypning

Fordypningsrommet Fleinvær

LEARNING TO PAUSE – en uke med naturlig fordypning

«Her ute blir vi minnet om at ro, stillhet og fordypning må løftes som en verdi» – Stortingspresident Olemic Thommessen under åpningstalen for Fordypningsrommet Fleinvær.

MINDFULNESS – NATUR – YOGA – STILLHET

Dette er et sted som vil fylle deg med hjertebank og nærhet. Det er derfor med et stort smil om munnen at jeg på nytt inviterer til retreat på denne unike plassen. Her får du en uke med urørt luksus, hvor du kan fordype deg i naturens ro, til stillhet, til mykhet og velvære. Dette er en uke hvor vi lager rom for å pause, hvor vi styrker værekraften; det å sanse, det å lytte, det å lande. Du er invitert med til en uke uten telefon og nettbrett, hvor vi vil øve oss på å finne balansen utenfor skjermen i kontakt med oss selv og moder jord. Om du vil kan du vandre til øyas høyeste topp (39 MOH) og til små, private badeplasser for en frisk dukkert i det krystallklare vannet. Her blir det mykgjøring i vår egen badstue og på matten, fra topp til tå, fra innerst til ytterst. Her kan du se bilder fra vår forrige retreat på Fordypningsrommet sommeren 2018.

MAT & VEGETARKURS

Vi har ingen kokk med oss denne uken, men vi står selv for matlaging. Vi starter uken med et vegetar kurs, slik at du får tips om hva som er viktig når du skal sette sammen et fullverdig vegetar måltid. Jeg setter opp en spennende vegetar meny og i løpet av uken får du anledning til å lære deg noen smakfulle og sunne vegetar retter.

HVEM PASSER UKEN FOR

Dette er en liten, intim retreat, med kun plass til 8 deltagere. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga eller mindfulness for å delta.

Dette er en plass hvor det er lagt opp til at man kommer tett på naturen og hverandre. Det betyr at de fleste av oss må dele soverom. Vi har stor bevegelsefrihet mellom rommene og i naturen, men vi deler også kjøkkenhus og sanitærhus.

Din investering for en uke med naturlig ro er:

 • Ukespakke i dobbeltrom: 9900,- (for påmelding før 30. april/ etter 30. april 11500,-)
 • Ukespakke i enkeltrom: 12900,- (for påmelding før 30. april/ etter 30. april 14500,-)
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Denne prisen inkluderer en uke med mindfulness, yoga & natur, vegetar kurs, smaksrik mat og losji. Prisen inkluderer ikke fly, og ikke båt til og fra Fleinvær. For å reservere din plass, sender du Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din påmelding vil du få tilsendt litt info om båtreisen ut til Fleinvær og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

«Velkommen tilbake til naturen, tilbake til våre røtter, til det innerste i oss, våre ekte selv. Velkommen til det store, åpne havet, langt borte fra den banale, tomme staffasjen, i det kunstige livet. Velkommen til lang, ineffektiv, lykkelig, lat rusle-rundtdagdriver virksomhet» – tekst inspirert av Brenda Ueland.

Varm velkommen til en nærende uke – Vibekke

14.01 - 10.03
kl. 19:30 - 20:45
1500,-

Yoga for stive menn – FÅ PLASSER

" Lokalet" - Alvøveien 158

yoga for stive mennFøler du deg stiv og støl?  Yoga for stive menn er en klasse tilpasset til guttene.

Yoga må ikke nødvendigvis være en spirituell praksis, men kan være et sted hvor man øver på å forholde seg til egen kropp med andre holdninger og et større nærvær enn det vi normalt gjør. Slik kan yoga være en arena hvor man lærer noe om hvordan kroppen virker og hvordan man kan ta bedre vare på den. Enhver kropp er forskjellig fra dag til dag, men også i løpet av en dag. Yoga tilbyr oss en arena hvor vi kan bli mer lydhør for disse forandringene. Slik blir vi også klarere på hva vår helhetlige kropp trenger for å ha det bra, både når vi er på matten og i livet vårt ellers. Med et slikt fokus blir yoga også en trening for å bli mer oppmerksom i eget liv.

Kurset varer i 8 uker, passer for alle og krever ingen forkunnskap for å delta.

 • Tirsdag kl 19:30 – 20:45 i lokalet ved Alvøen kai
  • OPPSTART 14. jan – 10. mars (ingen yoga uke 09. pga vinterferie)

PASSER KLASSEN FOR DEG?

Yoga for stive menn passer for alle uansett alder eller treningsbakgrunn. Dette er ingen prestasjons trening, og dette er ikke en klasse som for deg som ønsker en tung og slitsom økt.  Dette er en rolig yogaklasse. Her utføres øvelsene med stor oppmerksomhet i samsvar med din pust og din bevegelse. Dette er for deg som ønsker å bruke yoga for å mykne opp i kroppen. Dette er for deg som ønsker å lære hvordan du kan slippe spenninger og stress i egen kropp. Så ta på deg fleksible treningsklær, og forbered deg på en klasse hvor du får pustet, strukket og øvet på å finne hvile i deg selv.

Om du ønsker å bli med kan du melde deg på via Vipps. Du finner Juicyful på Vipps med # 139648 . Alternativ kan du sende din påmelding til info@juicyful.no og betale inn kursavgift kr 1500,-,- til konto 9722 50 70133 for å bekrefte din plass.

«Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes….including you» 

Velkommen til en dyp strekk på matten – Vibekke

16.05 - 23.05
kl. -
fra 14 000,-

Yoga & vandring på Mallorca, SNART UTSOLGT

Pollensa, Mallorca

Yogareise MallorcaYOGAREISE med VANDRING på Mallorca

For 6. gang drar vi i mai tilbake til Mallorca for en helt spesiell yogareise. Her venter en uke med yoga og vandring i den vakre nasjonalparken på denne populære ferieøyen. Når vi drar på retreat, lager vi rom for å trekke oss litt tilbake fra hverdagens mange gjøremål, til dager med større ro og fordypning. Slik får du erfare og styrke det som gjør deg godt.

Ny vandretur

Vi bor i en privat villa som hviler langs foten av Serra de Tramuntana. Dette unike området er på Unesco sin verdensarvliste. I dette idylliske landskapet, som ligger mellom bølgende åser, vil vi vandre blant olivenlunder med utsikt til Middelhavet.

Vi vil praktisere yoga to ganger daglig, både morgen og kveld. Du vil ha rikelig anledning til å hvile i den frodige hagen omgitt av den praktfulle utsikten til fjellene omkring. Dette er en uke som inviterer deg til å finne tilbake til deg selv, til å gi kropp og hode en pause og få tilbake den gode følelsen av velvære. Sammen vil utforske nye landskap og noen av de flotteste fotturene på Mallorca. For dere som har vært med meg på denne reisen før, ser jeg fram til å vise dere en helt ny tur, som tar oss til en vakker og stille strand. Vi returnerer til Port de Soller med båt, og slik får du også sett den vakre kystlinjen.

Vi nyter mat laget av de beste lokale, økologisk dyrkede råvarene, tilberedt av vår egen in-house kokk. Middagen serveres på terrassen under stjernene.
Huset tilbyr luftige soverom, hvor det er høyt under taket og store vinduer som inviterer dagslyset inn. Alle rommene har eget bad og solterrasse.

Din investering for å bli med på denne reisen:

Ukespakke i dobbeltrom: 14 000,- NOK

Ukespakke i enkeltrom: 17 000,- NOK

Prisen inkluderer en uke med yoga, mindfulness og fottur. Full kost og losji (inkludert vin til middag), vandring, transport tur – retur Palma flyplass, transport til og fra vandring.

Hvem er denne reisen for?

 • Er du usikker fordi du ikke har noen å reise med? Dette er en reise for en liten gruppe, med felles ønsker og samme interesser. Det er flere av gjestene våre som reiser alene med oss på tur. Fordi vi som reiser har felles interesser, blir det alltid en trivelig stemning – selv om du ikke kjenner noen i gruppen fra før. Vi finner en passende turdeltager som du kan dele rom med.
 • Er du ny til yoga? Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å bli med på denne reisen.
 • Du kan velge mellom tur i Mai (16.-23. mai) eller tur i September (19.-26. september)
 • Reisegarantifondet (RGF): Juicyful er tilsluttet RGF og har stilt garanti til fondet for denne reisen til Mallorca. Du kan lese mer om RFG her www.rgf.no .

Om du vil se noen vakre bilder fra vår forrige yogareise finner du det her: Bilder Mallorca  .

 • Lurer du på om dette er en reise for deg? Ring Vibekke for en nærmere prat på 91319137
 • Ønsker du å reservere plass? Send Vibekke en mail til info@juicyful.no. Når jeg mottar din reservasjon vil du få tilsendt mer info fra meg, og hvordan du går fram for å bekrefte din plass.

Jeg ser fram til å ta deg med på en reise i unikt landskap, med tid for deg selv, for ny innsikt, naturlig ro, nye venner og en dypere praksis. Du vil reise hjem med inspirasjon til å fortsette din praksis hjemme, en mykere kropp, et roligere sinn og til dager med større tilstedeværelse. Denne erfaringen tar du med deg hjem og slik skaper du hverdager med større balanse, og i tråd med det som ligger ditt hjerte nærmest.

 • Varmt velkommen til din yogareise, Vibekke