Vibekke

Yoga er meditasjon i bevegelse

Vibekke er sertifisert som yogainstruktør innen Vinyasa yoga med 500 instruktør timer godkjent av Yoga Alliance. Hun har kurset seg hos anerkjente instruktører som Jason Crandell, Bridget Woods Kramer, Carlos Pomeda, Sarah Powers og Judith Hanson Lasater.

Hun er også sertifisert som mindfulness instruktør ved prof. Dr. Med. Andries J. Kroese, og hun har gått kurs hos Jon Kabat-Zinn, som regnes for den som brakte mindfulness til vesten. Vibekke begynte selv med yoga og meditasjon for å bearbeide søvnproblemer, stress og depresjon. «Yoga har gitt meg et verktøy til å bli mer tilstede i eget liv og har hjulpet meg til å leve bedre med meg selv og med menneskene rundt meg.»


Yoga instruktør

Alvøen mindful

Yoga & mindfulness

Oppmerksom bevegelse som skaper mykere hverdager og større hverdags glede

Yoga er meditasjon i bevegelse, og Vibekke tilbyr en rolig yoga med enkle øvelser for å komme i kontakt med pusten, øke smidighet og bli oppmerksom på våre tendenser. Ønsket er at den kunnskapen  som vi lærer på yogamatten gir oss mykere hverdager både fysisk og mentalt og skaper større hverdags glede. Vibekke liker å jobbe tverrfaglig og skape spennende opplevelser i samarbeid med lokale krefter i Hordaland hvor hun er lokalisert, og hun tar mer enn gjerne sitt mobile studio og matverksted med til deg som bor i distriktet. Her er et lite eksempel på noe av det hun tilbyr:

  • Yogakurs i grendahus, nabolag og i ditt treningssenter
  • Helgekurs i kombinasjon med andre kulturarrangement
  • Hverdagspust – introduksjonskurs i mindfulness
  • Tverrfaglig samarbeid
  • Private oppdrag, kombinasjon av yoga, mindfulness og matkurs