Naturlig mat gir deg energi, overskudd og bedre helse

inspirasjon til bedre livskvalitet og større indre balanse

Det vi spiser og drikker, har stor betydning for vår livskvalitet og indre balanse, og ekte, naturlig mat er en viktig del av et sunt liv. Dette er mat som gir deg næringstoffene som kroppen trenger, og som er avgjørende for at cellene skal fungere, holder deg frisk og gi deg energi og glød i hverdagen. Vibekke har blant annet gått på kurs hos skandinavias raw food dronning Renée Voltaire, og hos Juice Master Jason Vale.


Vi er hva vi spiser

I stor grad er både kropp og psyke et resultat av hvilken næring kroppen får. Visste du at hele huden din er byttet ut i løpet av bare 20 dager, og at etter syv år så har hver eneste celle i kroppen din blitt ny?

Matkurs

Matkursene som Vibekke holder bygger på prinsippet om at vi er hva vi spiser. Ekte mat, er mat som forebygger, og det trenger ikke være komplisert å lage, eller ta lang tid. Ved å lære noen enkle retter, og ta i bruk små hjelpemidler kan du trylle fram spennende, fargerike retter. Jeg holder blant annet kurs for private, for vennegjenger, idrettslag, foreninger, på skoler og arbeidsplasser mm. Kursene kan skreddersys etter ønske, og det er lagt opp til en mest mulig praktisk tilnærming og mye smaking. Matkursene er bygget rundt følgende tema; Ekte mat, Juice & grønne retter, Sunt & søtt.