Møt Vibekke

Vibekke er utdannet livsstyrketrener, yoga- og mindfulness instruktør og har gått diverse kurs hos internasjonalt anerkjente instruktører. Hun har selv brukt yoga og meditasjon som en guide i livet, til å vende blikket innover, og finne veien videre gjennom en vanskelig tid med søvnproblemer, depresjon og utbrenthet. Denne erfaringen bruker hun i sin undervisning.

Vibekke har fokus på å tenke helhetlig, og i sin søken etter det naturlige og ekte for å bedre egen livskvalitet, har også kosthold vært en viktig faktor. Hun har tatt flere kurs innen mat & helse som hun formidler videre med glede og entusiasme. Vibekke ønsker å inspirere andre til å søke innover og oppleve større indre balanse, og til å velge en sunnere hverdag som gir vitalitet på naturlig vis.

Praise om Vibekke

Kristin Lokøen“Etter noen timer med yoga sammen med Vibekke, følte jeg meg som et nytt og inspirert menneske. Vibekke fikk meg til å slappe av og føle meg i tråd med meg selv,og min indre ”sang” – utrolig behagelig følelse.”

Kristin Lokøen

Camilla Revheim“Vibekke har hatt flere juicekurs hos oss som har vært veldig populære. Hun er flink til å formidle, og forteller sitt budskap med entusiasme og glød. Hun har også en veldig behagelig personlighet som man umiddelbart føler seg vel med. Jeg har selv deltatt på en 3 dagers guidet juice detox med hennne, og etterpå følte jeg meg tilstede, ren og full av energi! Vibekke har åpnet øynene mine for tilstedeværelse og ren mat.”

Camilla Revheim

Åse Johanna Skåtøy“Jeg gleder meg alltid til en ny yogaøkt med Vibekke. Jeg har hatt så stort utbytte av det hun har lært meg både mentalt og fysisk, og går fra trening og er takknemlig for det hun deler med oss. I tillegg har hun inspirert meg til å lage sunn mat og juice til mine kjære”

Åse Johanna Skåtøy

Vibekkes verv

Ved siden av Juicyful er Vibekke engasjert i forskjellige organisasjoner, hvor hun blant annet bidrar med hennes kunnskap. Hun er aktiv som:

Logo - Hjernesvulstforeningen

Likemann i Hjernesvulstforeningen

Logo - Kreftforeningen

Representantskapet i Helseregion Vest og frivillig

Vibekke i media

Bergens Tidene skrev i sommer en artikkel om Vibekke, og hennes erfaring med Mindfulness.

“Tar tiden tilbake”, 15.07., Bergens Tidene, Kristin Jansen

Vibekkes erfaring og utdannelse

Yoga Alliance Vinyasa flow 500 timer
Terapautisk yoga 30 timer
Sarah Powers Insight / yin yoga 100 timer
 Yoga for cancer survivors 100 timer
Kreftforeningen Instruktørkurs Livslyst, basert på Mindfulness og Kognitiv Teori
Kreftforeningen Kursholder: «Livslyst – når det røyner på»
Andries Kroese «Oppnå mer med mindre stress med oppmerksomhetstrening (OT) – Mindfulness”, Introduksjonskurs
Andries Kroese Instruktørkurs i Oppmerksomhetstrening (OT), MBSR
Jon Vollestad MBSR, 8 ukers kurs i Mindfulness Basert Stress Reduksjon
Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli Mindfulness Based Stress Reduction in Mind-Body Medicine, Professional Training
Renée Voltaire 5 dagers raw food kurs med Sverige’s raw food dronning
Jason Vale Natural juice therapy course

Yoga reise Thailand

Vibekke med John Kabat-Zinn   Vibekke med Jason Vale

Yoga reise til fjells

Nyttige lenker

Om du jakter på ekte mat, spesielle ingredienser, dyktige fagpersoner eller inspirasjon deler Vibekke her noen av sine favoritt nettsteder:

Samarbeidspartnere

Vibekke har tette samarbeid med flere solide og seriøse firma. Vibekke har stor tro på at samarbeid er nøkkelen til suksess, så ta gjerne kontakt om du er interessert i å diskutere et fremtidig samarbeid.

Kristin Nijs

Kristin Nijs (psykolog, yoga- og mindfulness instruktør) er en tett samarbeidspartner og sammen har vi utarbeidet flere kurs.

Vibekke tilbyr sammen med Finse 1222 yogahelger på vakre Finse.