Drømmer tar form først idet man tar et skritt i drømmens retning

Drømmer tar form først idet man tar et skritt
i drømmens retning

Hva kan få deg til å ligge våken om nettene? Hva føles virkelig meningsfullt for deg? 

Det er ikke uvanlig for oss å la drømmer bli liggende, at vi aldri setter de ut i livet. Det er leit. Det å lytte etter den svake hviskingen som altfor lenge har blitt kvalt i mylderet av daglige gjøremål, er verd å lage rom for. Tenk om denne høsten kan bli en vår for dine drømmer? Tenk om du denne høsten kommer til å gli inn på en sidevei som du ikke visste om?

Hvor vil du se deg selv om ti eller tjue år?

Jeg tror det er et stor poeng å tørre å trekke de lange linjene og spørre seg hvor man gjerne vil se seg selv om ti eller tjue år. Så trenger selvsagt ikke alt bli slik man drømmer om, men ved å legge en reiserute, gir man i det minste seg selv en sjanse til å komme dit man vil. Drømmer

Selv har jeg forlatt den opptråkkede hverdagsstien min denne høsten og omsider fulgt en av mine gamle drømmer. Jeg har hentet fram danseskoene igjen og fordyper meg nå i dans. Nylig kom jeg hjem ifra Mallorca etter en fantastisk uke på SuryaSoul danse utdanning. Jeg har også startet på Danse- og bevegelses- terapi. Her utforsker jeg bevissthet til kropp og psyke gjennom bevegelse. Her lærer jeg å bruke dans som terapeutisk verktøy. At jeg nå har fulgt en gammel drøm gir gjenklang i hele min kropp. Jeg opplever det nærmest som en ungdoms forelskelse; energien min er løftet, kreativiteten blomstrer, og gleden over å være tilbake i dansens frodige landskap får hjerte mitt til å slå en trippel salto. 

Jeg har ikke tenkt å legge yogamatten på hyllen. Jeg ønsker helt enkelt å utforske bevegelse, jeg ønsker å løfte opp bevegelses gleden, både i mitt eget liv og kanskje inspirere andre til å gjøre det samme.

Drømmer er en form for energi, en kraft i bevegelse

Så lenge vi bærer på en drøm i hjertet vårt, mister vi ikke betydningen av å leve. For drømmer er en form for energi, en kraft i bevegelse. Derfor burde vi bli flinkere til å sette lys på hverandres lengsler, drivkrefter og visjoner. Derfor burde vi oftere spørre hverandre: Hva drømmer du om ?

Det skjer nemlig noe med drømmene våre når vil løfter de opp i oppmerksomhetens lys. Kanskje det er det som skal til for at dører skal åpne seg og våre drømmer skal slå rot.
Jeg håper vi møtes til nærværspraksis fremover, for å utforske drømmer, kanskje danse litt, og at vi sammen kan styrke bevegelses gleden.

les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *