Inspirasjon – til din hjemmepraksis

INSPIRASJON – til din hjemmepraksis

«Small steps. Deep work. What is unfolding next? » (Diane Long) 

Vi bygger velvære gjennom de valgene vi gjør hver dag. Det er ikke noe som bare plutselig skjer. Det som i starten kan oppleves som håpløst og hardt arbeid, blir etterhvert til en mulighet til å utforske, til å lytte og til å komme i kontakt. Når vi opplever gleden ved å oppdage noe nytt, når positive øyeblikk begynner å melde seg, begynner prosessen å drive seg selv. En positiv utviklingskurve er påbegynt.

Her får du litt inspirasjon og påfyll til din hjemme praksis.

Denne er til deg, en lydfil med en 75 minutter rolig og myk yoga sekvens. Finn fram matten din, en blokk om du har, en stropp/sjal og gjerne et teppe til meditasjonen til slutt. Vi starter liggende på gulvet, i kontakt med din naturlige pust:

Rolig yoga – 75 minutter

«What you do for yourself, any gesture of kindness, any gesture of gentleness, any gesture of honesty and clear seeing toward yourself, will affect how you experience your world. In fact, it will transform how you experience the world. What you do for yourself, you’re doing for others, and what you do for others, you’re doing for yourself »
– Pema Chödron

Vennlighets meditasjon er en øvelse hvor vi øver oss på å møte oss selv med samme raushet og støtte som du ville møtt en venn. Denne øvelsen er veldig fin syntes jeg, håper du liker den?

Vennlighetsmeditasjon

Det er viktig å finne en tid som passer med din timeplan, slik at ikke øvelsen i seg selv blir et nytt stress element. For noen passer en fast struktur, andre foretrekker en mer fleksibel løsning. Du vil møte hindringer på veien, det gjør vi alle, men ikke gi opp.  Dette er øvelser som fungerer så lenge du gjør de. Jeg heier på deg og ønsker deg masse lykke til på veien videre.

les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *