Jeg har kastet meg ut i noe jeg ikke kan

Online yoga studio – en støtte til din hjemme praksis

«Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert. …» Pippi

Jeg har kastet meg ut i noe jeg ikke kan. Fra mitt ståsted her i dag, kan jeg innrømme at det kan se ut som et håpløst prosjekt. Prosjektet har jeg hatt på planen i mange år, og i mellomtiden så har det poppet opp tilsvarende tilbud både her og der.

Hvem tror du at du er? Har du noe der å gjøre? Hva er vitsen? Hvordan kunne du være så treig? Dette er typiske negative automatiske tanker. Og indre kommentarer som dette kan fort stoppe oss fra å sette våre drømmer ut i livet. Og kanskje var det nettopp slike indre kommentarer som hindret meg fra å ta sats tidligere, og som forsinket mitt prosjekt?

Likevel på tross av dette som utgangspunkt, så har jeg nå bestemt meg og jeg har tatt sats. Jeg har sakte men sikkert startet fra bunnen med å bygge mitt online yoga studio. For slik må det helt enkelt gjøres når vi skal starte med noen nytt. Man må starte fra bunnen, noe annet utgangspunkt finnes ikke. Men det er mange fordeler med å starte ifra begynnelsen. Og det er blant annet at potensiale for læring og vekst er stort. Mitt ønske er at vi kan vokse sammen, hver på vår kant, og i den retningen hver av oss ønsker å strekke oss.

Inspirasjon – til å strekke deg den veien du vil vokse

Mitt online yoga studio finner du her på YouTube. Det er et gratis tilbud til deg, hvor du er invitert til en enkel og uhøytidelig yogaform som passer for alle. Her handler det, som alltid på mine klasser, om å bruke stillingene mer på å komme i kontakt med kroppen, enn du bruker kroppen på å komme inn i en stilling.

Mitt ønske er å inspirere deg til å lene deg mot det som gjør deg godt, slik at du får overskudd og mot til å strekke deg i den retningen du ønsker å vokse. Og veien blir til mens vi går, og jeg inviterer deg til å starte her med meg, et steg av gangen.

Jeg håper at du på veien vil oppdage at en fullstendig yoga praksis er en helhetlig praksis. En praksis for kroppen, for hodet, for dine relasjoner og for planeten. Vi praktiserer på ingen måte yoga bare for oss selv men for hverandre. Når vi lever bedre med oss selv kan vi ta dette med oss ut i verden, og slik leve bedre med hverandre.

les mer

En kommentar til “Jeg har kastet meg ut i noe jeg ikke kan

Tusen takk for en fin video. Det sparket meg igang igjen Vibeke. 🙂 Dette vil jeg gjerne følge opp.

Lykke til videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *