Vegetar uke & grønn inspirasjon

VEGETAR UKE & GRØNN INSPIRASJON

Ønsker du å spise mer grønt? Savner du gode vegetar oppskrifter? Har du lyst å bli med på et grønt fellesskap hvor vi kan inspirere hverandre? Da kan du bli med på «Juicyful’s grønne hjørne». Her vil du få inspirasjon og oppskrifter til grønnere dager og til å oppleve vitalitet på naturlig vis.

Jeg holdt nylig en yoga retreat på vakre Fordypningsrommet. Her øvet vi oss på langsomme dager og tid til å bare være. Deltagerne fikk en uke med myk yoga, mindfulness, natur og smakfull vegetar mat. Vegetar maten som vi laget denne uken har jeg veldig lyst til å dele med deg. Om du har lyst å bli inspirert til å spise mer grønt, kan du skrive deg opp på mitt neste nyhetsbrev her «Juicyful’s grønne hjørne» . Her vil du få oppskrifter til en uke med vegetar mat direkte til din epost. Du vil også bli invitert til en lukket gruppe på Facebook hvor vil inspirere hverandre, støtte hverandre og dele bilder og egen erfaring. Vi har felles oppstart tirsdag 21. august, men du vil få oppskrifter på forhånd. Slik får du god tid til å planlegge innkjøp og andre praktiske detaljer.

Ønsket mitt er at du skal få en uke med grønn inspirasjon, og at du vil oppdage at det å lage smakfull vegetar mat ikke trenger å være vanskelig.  Jeg gleder meg til vi sees på Juicyful’s grønne hjørne.

 

les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *